Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ghost or not?.

U leest om dit moment het verhaal Ghost or not? gepost door Friends_is_all_you_need. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Friends_is_all_you_need
Gepost op: 2011-5-28

Verhaal:

Ghost or not?
Dus ik zat met mijn beste vriendin te chatten op msn. En ik legde mijn cam aan, dat doen we altijd. En mijn lampje begon heel de tijd te knipperen maar mijn vriendin zag dat niet en als ik het vroeg ofdat ze dat gezien had zei ze van nee. En toen keek ik naar mij in de cam en ik zag een lichtflits, ik dacht dat het verbeelding was want mijn vriendin zei dat ze niets zag. En zo knipperde het een paar keer. En plots, ik weet niet wat het was, maar er liep iets wits, een lichtflits, langs da muur. Ik vroeg meteen tegen mij vriendin heb je dat gezien en zei zo nee ik was bezig met iets en ik zei dat dan wat ik gezien had maar ze geloofde me niet en zei voor te lachen het is vast een geest!

Maar ik zweer het dat ik dat echt gezien heb!!!! Ik heb het mij niet verbeeld!!!!!!

Zo heeft een andere vriendin van mij eens vertelt dat ze 's avonds alleen thuis een lichtflits zag en haar hond liep naar de keuken en blafte alsof hij iets zag en later bleek dat het een geest was die in hun huis passeerde. Zou dat nu hier ook gebeurt zijn?

Aantal keer bekeken: 1796
Waardering: 4.95 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online