Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Gif!.

U leest om dit moment het verhaal Gif! gepost door sophie. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sophie
Gepost op: 2010-1-22

Verhaal:

Gif!
op een dag ging els naar de kelder.
in de kelder vong els een bijzonderedeur. els had nog nooit een deur gezien in de kelder. ze opende de deur en er was een trap naar benden.
els dacht: he,hoe kandat nou,ik dacht dat de kelder de laachtste kamer was van dit huis. dus ging els naarbenden via die trap. ze kwam op een nare plek tegen waar ze een beeld ziet en 29 dode mensen.ze liep langs de dode mensen en bleef staan voor het beeld. het leek net of de beeld haar wilde doden. els zag een mooie kristal in het beel. ze voelde aan het kristal en ging dood. els had natuurlijk niet gelezen wat er naast de beeld stond.er stond op: ik ben de kwade beeld die mensen doden. ik zal tot leven komen als er 30 dode mensen hier liggen. als je mijn kristal aanraakt zal je spoedig dood gaan!
dus de beeld kwam tot leven en ging mensen vermoorden.
spoedig zal die ook jou vermoorden!

Aantal keer bekeken: 2144
Waardering: 4.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online