Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Gluren door de luxaflex.

U leest om dit moment het verhaal Gluren door de luxaflex gepost door Rik Laak. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Rik Laak
Gepost op: 2010-1-20

Verhaal:

Gluren door de luxaflex
Op een zwoele donderdagmiddag in Juli kom ik thuis van mijn werk. Als ik aan kom fietsen zie ik Piet, Pedro en Carl voorover gebogen bij de auto staan kijken. Het blijkt dat de auto olie lekt, en voor Piet en Mieke naar de camping gaan moet dit wel verholpen zijn. Ik loop met mijn fiets aan de hand achterom de brandgang in en bij de achterdeur aangekomen open ik deze, en zet mijn fiets in de schuur.

Als ik even later naar binnen loop is het stil en vraag ik me af waar Mieke mijn hospita zou kunnen zijn. Normaliter had ze in veels te kleine bikini achter in de tuin gelegen, maar dit keer was ze nergens te vinden.

Ik loop naar boven en op de eerste verdieping, vanuit de voorkamer die op straat uitkijkt hoor ik zachtjes gehijg, ik loop stiekem naar binnen. Mieke staat voorover gebogen door de luxaflex te gluren terwijl ze zichzelf staat te vingeren. Ik doe de deur dicht en loop stilletjes op haar af. Ze is gekleed in een strak rood badstoffen jurkje, waardoor ik sowieso zie dat ze helemaal niks eronder aan heeft, haar grote 38DD borsten hangen in haar jurkje. Ik til voorzichtig haar jurkje omhoog en ga op mijn knieën achter haar zitten, ze laat haar vingers over haar klit glijden en ze is kletsnat, Ik lik haar vingers af en neem het vingeren over. Als mijn vingers in haar natte poesje verdwijnen begint ze te kreunen. Langzaam trekt ze haar jurkje uit en kijk ik onder haar door met goed uitzicht op haar grote borsten die daar nog steeds hangen. Ik stop heel even met vingeren om me snel uit te kleden en mijn inmiddels hard geworden staaf in haar poesje te laten glijden. Mieke begint zwaar te kreunen, terwijl ik stevig in haar pomp. Mijn buik kletst tegen haar grote dikke billen aan. Als ik even later het zaad voel komen en dat tegen Mieke zeg, stopt ze plots draait zich om en kan ik in haar mond spuiten. Ze likt en slikt alles door en begint me stevig te pijpen, terwijl ik door de luxaflex kijk en zie dat er niemand meer buiten is. Dit betekent dus dat ze weer naar binnen zijn. Ik zeg dat tegen Mieke die plots stopt, verschrikt kijkt ze om zich heen, dit is absoluut niet de bedoeling. Vlug rapen we alle kleren bij elkaar en lopen voorzichtig naar de deur, als we deze openen horen we Piet afscheid nemen van zijn zoons. Blijkbaar is de auto gerepareerd. Snel lopen we de trap op naar mijn zolder verdieping. We lopen naar binnen en ik doe de deur op slot. Mieke loopt de trap op naar de vliering waar mijn bed staat en gaat liggen. Ik kleed me snel aan, en als Piet boven komt vraagt hij natuurlijk waar Mieke is, ik zeg dat ik haar ook al een tijdje zoek. Hij kijkt verder in mijn kamer, maar ziet haar niet. Dan gaat hij naar beneden ik doe de deur weer dicht en loop ook de trap op naar mijn bed, Mieke ligt naakt te wachten en spreid har benen als ze mijn harde staaf weer ziet. `Kom maar lieve jongen` zegt ze. Ik schuif voorzichtig en langzaam mijn staaf in haar poesje, en ze klemt haar benen om me heen, ik pak haar grote borsten vast en begin haar te neuken. Als we even later weer klaar komen, vraagt ze me of ik met hun mee ga naar de camping.

Aantal keer bekeken: 12368
Waardering: 3.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online