Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Goede voornemen.

U leest om dit moment het verhaal Goede voornemen gepost door H van S. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: H van S
Gepost op: 2009-12-30

Verhaal:

Goede voornemen
Na mijn eerste licht erotische verhaal werd mij gevraagd of ik nog wat wou schrijven.
Nu loop ik al tijden rond en maar te denken of ik nog 1 van mijn interessante nachten wil verwoorden maar ik kan gewoon nergens op komen.

Misschien als ik irritaties op noem waar ik de laatste tijd tegen aanloop dat het toch iets wat spannend wordt, en anders misschien zelfs boeiend om te lezen.

-

Laat ik terug gaan naar het begin het jagen, het jagen doe ik steeds minder lijkt het of het lijkt alsof de mooie gazellen in koeien veranderd zijn. Laten we eens eerlijk Nederland onder de loep nemen.
Er zijn hier echt steeds minder mooie vrouwen, en er zijn steeds meer vrouwen met een wat flinker postuur om het maar netjes te houden.

Soms denk ik dat alleen de zomer bedoeld is om te jagen, alsof de vrouwen uit hun winterslaap komen en weer slank zijn dan kunnen ze heel de zomer eten om de koude winter door te komen.

Maar eigenlijk lieg ik, ik ben in een tweestrijd en ik weet niet wat ik moet doen.
Stel je hebt het in je om met een geweldige partner iets moois te maken van je leven.
Je weet dat je bijelkaar past en je hebt het gevoel dat als je 1000 vrouwen neerzet je er maar 1 ziet.
Dat is het mooiste gevoel wat je maar kan hebben en eigenlijk is dat iets wat ik ervaar.

Nu zou ik dit niet schrijven alsof er geen maar aan vast zat.
Deze vrouw vindt mij geweldig maar helaas zoals alle mannen goed kunnen heb ik dit verpest.
Ik heb dit stuk gemaakt ik maak eigenlijk niets moois, ik maak iets goed, ik maak iets zoals het hoort te zijn.

Het is alsof je een mooie vaas hebt, zodra je hem laat vallen en je lijmt hem weer samen is het nogsteeds die mooie vaas die je gekocht hebt, maar helaas zal je de scheuren altijd blijven zien.
Nu is de keuze aan jou of je hiermee verder gaat of niet accepteer je de vaas zo of gooi je hem weg terwijl je weet dat je nooit meer zo'n mooie vaas zal krijgen.

Helaas gaat dit niet om een vaas maar om een beeldschone vrouw en zij heeft hier natuurlijk ook haar woordje in. Ik wil hier niet te diep op ingaan, wat anders wordt dit nog een wanhopige roman.

Ik denk dat zij de reden is dat ik minder jaag, ik zie kansen en ik laat ze voorbij gaan alsof ik nu al trouw moet zijn terwijl ik niets met haar heb, ik zou bijna denken dat ik een heel puur hart gekregen heb.

Ik heb een hekel aan deze tweestrijd en er moet een keuze gemaakt worden, ga ik er echt voor en gaat zij echt voor mij of is dit verhaal te ingewikkeld en laat ik het zo. Nou laat ik het zo of ga ik terug naar de rol die ik zo goed weet te vervullen de rol van de jager.

Ik weet nu dat 1 van deze dingen mijn goede voornemen gaat worden, word ik het allerleukste en spontaanste vriendje die je maar kan hebben. Of vergeet ik dit sluit het hoofdstuk af, en ga ik vollop uit en geniet ik van het uitgaan en de vrouwen met het flinke postuur.

Dat snap ik nou niet ziet niemand het? Vandaag liep ik nog door Schiedam met een heerlijke turkse pizza omdat ik wist dat ik toch zo ging joggen. Nu kan je natuurlijk binnen eten maar je kan ook je ogen is de vrije loop geven, dit deed ik dan maar op het station, het duurde toch nog 15 minuten voordat mijn bus kwam.

Ik kwam er snel achter dat iedereen die in een leuk rokje voorbij huppelde benen had die vanaf hun knieën al tegen elkaar aan zaten. Soms denk ik bij mezelf ik ben toch geen homo dat ik zo op mezelf let, het zijn toch anderen die juist te weinig om hun lichaam geven.
Gelukkig steunt Overschie mij hierin door gratis sport voor jongeren en 55 plussers aan te bieden.
Dat doe je niet voor niets.

Ik sta in ieder geval op het punt om een knoop door te hakken. Het wordt mijn goede voornemen voor 2010 of ik ben een lief vriendje of ik geef toe aan lust.
En ik beloof bij deze dat als ik de foute beslissing heb genomen dat er nog genoeg verhaaltjes komen.

Aantal keer bekeken: 1633
Waardering: 2.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online