Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Guiotine.

U leest om dit moment het verhaal Guiotine gepost door PR. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: PR
Gepost op: 2010-3-16

Verhaal:

Guiotine
Ik ben in Parijs in het jaar des Heren 1795 en sta op een plein waarop ook het schavot staat. Vandaag is weer een dag van executies met de guillotine. Het plein staat vol mensen, mensen die meelij hebben met één van degene die geëxecuteerd zullen worden, mensen die opgewonden raken van deze taferelen zo ook ik. Juist door de grote menigte word je extra opgewonden wat elkaar ongewild ophitst. Zeg maar gerust dat je er geil van wordt. Het is zo druk dat je tegen elkaar aanstaat, ik hou me af en toe vast aan mijn voorganger en ook tegen mij aan staat iemand. Ik vind het niet erg het is gewoon druk. Bovendien bevordert dit mijn geilheid. Niet dat ik wil neuken ofzo maar het gehele tafereel is gewoon opwindend. Als je er sec over nadenkt vraag je je af wat er nu geil is aan mensen wiens hoofd afgehakt worden. Helemaal niets, maar vandaag is de spanning extra groot en er hangt gewoon een zwoele sfeer. Er zijn nu al 2 mensen onthoofd en de hoofden zijn aan het publiek laten zien.

Nu voel ik dat degene achter mij een stijve heeft. Zo dicht staat die tegen mij aan. Ik vind dat extra opwindend, niemand weet het, niemand ziet het maar ik voel het; die geile pik die tegen mijn stevige billen aan staat te rijen. Dan voel ik zijn handen, zijn handen glijden over mijn lichaam, ik heb geen idee wie het is en ik wil het niet weten. Als ik me omdraai is de magie verdwenen en het is zooo geil zo. Niemand ziet het, niemand weet het, maar ik voel het. Hij streelt mijn volle borsten terwijl er gevraagd wordt aan degene die geëxecuteerd gaat worden of hij nog wat te zeggen heeft en hij roept: “Ik heb het niet gedaan!!!” Op datzelfde moment knijpt hij in mijn tepels en ik voel de kriebels in mijn onderbuik. Niemand ziet het, niemand weet het, maar ik voel het. Ik pak zijn hand en streel met zijn hand mijn lichaam en breng zijn hand naar beneden, naar mijn brandende kutje. Door mijn rokken heen voel ik de druk van zijn hand op mijn kutje. Met mijn andere hand hou ik me staande. Dan laat ik zijn hand los en pak mijn eigen vrijgekomen borst beet en laat zijn hand zijn gang gaan. Zijn hand haalt nu mijn rokken omhoog zodat hij onder mijn rokken komt. Ik heb er geen onderbroek onder aan zodat hij gelijk op mijn naakte billen verschijnt en gaat weer naar de voorkant. Op het moment dat de bijl valt raakt hij mijn klitje aan. Ik schreeuw het uit. Nee niet van opwinding van de juist gevallen dode, maar van geilheid, maar niemand ziet het, niemand weet het, maar ik voel het. Dan verdwijnt zijn hand van mijn andere borst en voel hem wat achter mij frunniken. Zou hij het echt doen? Mij hier in deze menigte nemen? Mijn geile kutje vullen terwijl het plein hier vol met mensen staat? Dan komt de laatste het schavot op en ook aan hem wordt gevraagd of hij nog wat te zeggen heeft en hij zegt: “God, vergeef hen, ze zijn slechts onwetend”. Precies op dat moment voel ik zijn roede in mijn kutje stoten. Ik hou sta ietsje voorover en hou me goed vast aan mijn voorganger. Ja onwetend, dat heeft hij goed in de gaten, onwetend dat ik hier genomen word zonder dat ik weet door wie. Hij begint in mijn kutje te neuken en voel dat het niet lang zal duren voordat hij klaar gaat komen, voordat ik klaar ga komen. Hij rijdt net tegen dat geile plekje in mijn kut en ik voel mijn geil uit mijn kutje komen. Ondertussen wordt degene op de guillotine gelegd terwijl mijn kutje meer en meer gevuld wordt. Ik word heter en heter en sta te hijgen van mijn eigen geilheid, ik hoor en voel zijn adem ook. Ik hou het niet meer, ook hij houdt het niet meer. Dan valt de bijl en de menigte schreeuwt het uit. Ik schreeuw ook, maar dan een oerkreet van mijn klaarkomen. Gelijk voel ik mijn kutje gevuld worden mijn zijn geil. Ik voel hem krachtig pulseren. Niemand weet het, niemand ziet het, maar ik voel het.

Ik sta bij te komen en voel niet eens dat hij mijn kutje verlaten heeft. Als vanzelf zijn mijn rokken weer om mijn kontje gezakt zodat er niets van te zien is. Als ik bijgekomen ben draai ik me om om toch een glimp van hem op te vangen, maar er is niemand te zien. Ja wel een heleboel mensen, maar niet degene die mij net geneukt heeft. Langzaam voel ik het geil langs mijn been druipen en dat geeft me weer dat geile gevoel. Niemand zag het, niemand wist het, maar ik voel het nog steeds.

PRduR@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 7687
Waardering: 6.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online