Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ha, wat gek, ik word alleen maar jonger.

U leest om dit moment het verhaal Ha, wat gek, ik word alleen maar jonger gepost door jajem. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: jajem
Gepost op: 2008-2-6

Verhaal:

Ha, wat gek, ik word alleen maar jonger
‘We worden jonger en jonger
En ik weet niet wanneer dat stopt
Het is geen slecht gevoel
Iedereen wordt mooier en jonger
Maar worden we te jong
Dan blijft er niks meer over’

Ik werk in een verzorgingstehuis dat gekscherend ‘De Kas’ genoemd vanwege het groot aantal planten onder de bewoners. En mijn voornaamste taak is het bewateren van mijn eigen planten. Mijn werk is simpel, ze praten niet maar kijken door het raam naar buiten.

Ik open de deur van de woonkamer en zie haar naakt in haar rolstoel voor het raam zitten. Ik kom net van de eetzaal. Ik heb daar wat gegeten en nu zie ik de jurk, het gordijn
dat ik haar vanmorgen aantrok, op haar enkels hangen. Ze kijkt naar de binnenzijde van toe gedane oogleden en door haar gehijg hoort ze me blijkbaar niet de kamer binnen komen. Voor het eerst in alle jaren dat ik haar bewater zijn haar lippen gestift. Ze zit daar met haar ogen gesloten, ze hoeft haar eigen lichaam niet te zien wanneer ze zichzelf bevredigd.

Ik houd mijn werk simpel. Om te poepen wil ik de passen naar het toilet nog wel maken, maar ik ben de jongste niet meer. Ik bewater mijn plantjes enkele malen per dag en ik ben in staat ze te verzorgen want zij zijn niet in staat te klagen.

Ik zei juist dat ik in staat ben ze te verzorgen. Maar dat klinkt te positief. Hoewel de een continue bloeit, lijkt de ander steeds meer te verdorren. Ze is verdord. Sommige bladeren hangen neer en van anderen is slechts de nerf gespaard. Met door haar gehijg overstemde stappen loop ik over het dikke tapijt naar het raam. Het is niet aan mij haar te storen in haar onvruchtbare pogingen om weer jong te zijn dus ik ga zitten op mijn stoel.

Ik vind dat ik het nogal slim heb aangepakt. Het is een vorm van symbiose, mijn planten hebben water nodig en ik moet het kwijt. Verder hebben ze weinig keus. De een heeft geen benen en van de ander zijn ze nutteloos.

Ik trok het fotoboek ook vanmorgen weer uit de kast omdat daarin alleen het mooie wordt bewaard. Ik sloeg het open en samen met haar in de rolstoel werd ik jonger en jonger. Bij het zien van de mooiste foto in ons boek begon ze te mompelen en gebaarde wild naar haar lippen. Op de foto die ze nam op het toilet van een kroeg, kijkt ze recht in de lens. Links boven, bij de deur, drukt ze haar hoofd in mijn haar. Met haar rood geschilderde lippen glimlacht ze naar de camera. Haar lichaam krult in een waas om het mijne en het silhouet van de witte toiletbril is net zichtbaar in de rechter onderhoek.

Ik pak het fotoboek van de grond en ga zitten op de stoel aan het raam. Ik verhaal over vruchtbare tijden terwijl beide planten mij ongegeneerd hun bloemen tonen. Ik heb nooit verlangt naar de ene en ik ben al lang niet meer in staat de ander te bewonderen.

Ik moet plassen en ik sta op van de stoel aan het raam. Op het moment dat ik mijn gulp open rits, onderbreekt ze haar gehijg. Ze opent haar ogen en kijkt mij wellustig aan. Ze opent haar mond terwijl ze hevig transpirerend naast me zit. Ze buigt ver over de leuning van haar rolstoel en wanneer ik met mijn hand in mijn onderbroek grijp, graait ze met me mee. Ik doe zoals gewoonlijk een stap terug en beide planten ondergaan het bewateren gelaten.

Aantal keer bekeken: 1987
Waardering: 8.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online