Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hackfleisch.

U leest om dit moment het verhaal Hackfleisch gepost door ScaryStoryMan. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ScaryStoryMan
Gepost op: 2011-5-14

Verhaal:

Hackfleisch
Berlijn, even na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Een meisje is onderweg naar huis wanneer een blinde man haar aanspreekt: "Meneer, zou u me even kunnen helpen." Het meisje schiet in de lach, zegt dat ze een meisje is maar biedt toch haar diensten aan.
De blinde vraagt haar om een envelop af te geven op een adres vlakbij. Het meisje gaat akkoord en draait zich om. Wanneer ze zich nog eens omdraait om de man te vragen of ze hem verder nog kan helpen, ziet ze hem weglopen met zijn bril en zijn blindenstok in de hand. Ze riekt dat er iets mis is en besluit met het briefje en het adres direct naar de politie te stappen. De politie doet een inval op het adres en vindt daar hopen mensenvlees dat verkocht werd aan hongerige Berlijners.

Op het briefje stond: Dit is de laatste persoon die ik je stuur. Blijkbaar profiteerde de 'blinde' man van de plotselinge stop in de handel in mensenvlees die de nazi's opbouwden uit de vernietigingskampen. Daarmee werden hopen geld verdiend.

Aantal keer bekeken: 2287
Waardering: 7.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online