Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hebben ze het echt gezien?.

U leest om dit moment het verhaal Hebben ze het echt gezien? gepost door chocolaatje. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: chocolaatje
Gepost op: 2011-6-7

Verhaal:

Hebben ze het echt gezien?
Er was eens een Thomas en een Manou ze zijn broer en zus .
Maar op een dag had thomas iets gebroken.
Zijn been.
En ze dochten dat die mama die mishandeld had.(maar dat is niet)En toen wouden mensen hun meenemen .Naar nog veel anderen kinderen (Toen zat Manou nog maar ongeveer in het 3e kleuterklas of ongeveer in het 1ste leerjaar (2005)).En thomas of Manou had een deur gevonden die opslot zat ze proberen allebei de deur open te toen na een tijdje was het gelukt.
Ze gingen verder en verder en de broer van Manou dus Thomas die dacht dat hij chim had/heeft gezien.

En het is echt gebeurd want Manou is een vriendin van mij en zit in mijn klas en heeft me nog vandaag (dinsdag 7 juni 2011)dierect na de school uit was op de speelplaats gezegd.
DUS DIT MEEN IK IK WEET ZELF DAT ZE ER TOEN NIET WAS EN IK VROEG HET AL DE HELE TIJD AFGEVRAAGT EN NU HEEFT ZE HET VERTELD DUS GELOOF HET IK BEN GEEN LEUGENNAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aantal keer bekeken: 3946
Waardering: 8.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online