Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Heerlijke ruige sex!.

U leest om dit moment het verhaal Heerlijke ruige sex! gepost door Donna. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Donna
Gepost op: 2010-6-13

Verhaal:

Heerlijke ruige sex!
Ik heet Donna en ben 18 jaar.
Laatst was ik met Mike, mijn vriendje van 20 jaar naar de bioscoop gegaan.
We gingen met de auto terug.
We waren op de parkeerplaats en stapten in. We wilden weg gaan maar Mike en ik waren een beetje geil door die sexfilm geworden. Dus we begonnen te tongzoenen. Ik trok mijn bloes uit.
Mike begon aan mijn tieten te trekken.
Mike trok zijn bloes en zijn broek uit.
Ik besloot mijn broek ook uit te doen.
Ik ging met mijn hand in zijn onderbroek en begon hem af te trekken.
Na een minuut of 2 waen we helemaal naakt. We waren nog niet helemaal klaargekomen. Ik lag daar zo met mijn hoofd op de achterbank een beetje geil met mijn ogen dicht. Mike begon me te vingeren. Ik een beetje kreunend op nog steeds dezelfde stand.
Een paar minuten later kwam zijn lekkere lul in mijn mond, zijn lul was niet heel groot maar dat geeft niet.
Zijn sperma spoot lekker mijn mond in.
Daarna begon hij me te likken, ik kreunde een beetje. Met zijn lul tegen mijn clitoris, heerlijk!!! Toen we helemaal klaargekomen waren liet Mike zijn lul langzaam en zacht in mijn kut glijden. Het ging steeds sneller en sneller. Op het laatst ging het zo snel dat mijn tieten heel snel op en neer gingen. We deden alle soort standjes. Ik lag met mijn buik op de bank en hij begon weer langzaam en zacht in mijn anus met zijn lul te glijden. En alweer ging het steeds sneller en sneller. Het was mijn eerste keer dus ik vond het opwindend en zo lekker. Op het laatst waren we een beetje uitgeneukt. We vielen in slaap. De volgende ochtend om ongeveer 6 uur was ik wakker geworden en maakte Mike wakker. ,Nou gelukkig ben ik op tijd wakker geworden, anders had iemand ons gezien'zei ik tegen Mike. ,Ja, dat zou wel een beetje beschamend zijn'antwoorde Mike terug. We kleedden ons aan en ik zag dat ik 2 gemiste oproepen had en een sms. Het was van mijn moeder. Er stond op: Heey Donna, waar ben je nou? Ik maak me een beetje ongerust. Liefs je moeder. Mike las mijn sms en bracht me naar huis. ,Dit moeten we vaker doen hoor'zei ik tegen Mike, en Mike antwoorde: ,Beloofd schatje,ik zie je morgen wel weer'. Hij zwaaide en ik zwaaide terug. Mijn moeder vroeg aan me toen ik thuis kwam: ,Waar was je nou Donna'? Ik antwoorde:,Oh ik was met Mike naar de bioscoop gegaan en daarna naar zijn huis om de verjaardag van zijn zusje te vieren, sorry dat ik niet het gebeld mam, ik was het vergeten. We hadden zo veel lol'loog ik. Oke, maar de volgende keer wel even melden dat je niet thuis komt, ik maakte me een beetje ongerust'zei mijn moeder. Ik ging naar mijn kamer, ik keek op de klok: 10:00uur. Omdat ik de hele nacht geneukt had met Mike besloot ik een uurtje te slapen. Ik vroeg me af waneer ik dit plezier met Mike nog een keer zou meemaken.

Aantal keer bekeken: 15162
Waardering: 4.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online