Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Helderziend..?.

U leest om dit moment het verhaal Helderziend..? gepost door Jolita v.G. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Jolita v.G
Gepost op: 2006-8-16

Verhaal:

Helderziend..?
Helderziend?

Ik zou het een beetje vertellen dat het een beetje duidelijk word wat mij probleem is. We deden laatst een spelletje met een paar kinderen. Enne… dat ging zo: je moest raden wat diegene dacht laat maar zeggen.. En dan moest je iets verzinnen hoe je dat kon denken ofzoiets.. Je moest iemands hand vastpakken en dan je ogen dicht doen en dan denken wat die gene denkt of wat zijn problemen zijn enzo.. Dat was het spel. Maar je moest dan iets bedenken hoe je erachter kon komen. Dus ik had iets bedacht dus ik pak haar hand en doe mijn ogen dicht. En dan denken. Nouw.. toen had ek mijn vriendin’s hand vast! Enne.. toen gebeurde het.. Ik stopte en zei ik weet het.. Ik zei het opeens wat ze dacht. Ik zei ze voelt zich schuldig omdat het net uit is met haar vriendje en dat ze nu bij me wilt uithuilen. Ik zei het gewoon.. Enne.. ze keek me zo aan.. Enne.. k zei dus IS HET WAAR?!?! Ze zei JA. Ik wist echt van niks.. Ik wist niet eens dat ze een vriendje had en dat het uit was. Het was dus gewoon waar wat ik dacht.. Enne.. al die kinderen keken me echt zo raar aan.. Ik heb dat wel eerder gehad dat ik mensen zijn gedachtes kan voorspellen. Maar dit is de eerste keer dat het gewoon helemaal goed was. Ik vond het eigelijk best wel knap. Niet opschepperig bedoelt hoor!! Maar erg veel mensen kunnen dat niet. En gewoon ik een normaal mens kan dat!! Dat is toch raar? Of niet dan? Want ik heb het er met een meisje van een site over gehad waar k al een tijdje mee mail en waar ik het ook erg goed mee kan vinden. Janneke heet ze.. Enne.. daar heb k het dus aan verteld.. En ze zei dat het hartstikke knap is voor een meisje die 13 jaar is.. Dus.. k vin het wel leuk! Dat ik dat kan. Maar op school heb k het een keer eerder verteld omdat ik dit al vaker heb meegemaakt op wintersport heb ik het ook bij Lianne gedaan omdat er iets met haar was en ik wilde het weten. En ze durfde het niet te vertellen dus heb ik mijn geniale krachten gebruikt! Hahaha geintje.. Maar toen kwam het er ook uit. En het was weer waar. Dus.. ja.. dat meisje van een site die Janneke zei dat ik er later iets mee moest gaan doen.. Wie weet..?
Geschreven door Jolita v.G
Geholpen door Jason X (R.W.)

Aantal keer bekeken: 3042
Waardering: 4.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online