Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Helemaal Alleen.

U leest om dit moment het verhaal Helemaal Alleen gepost door Latte Macchiato. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Latte Macchiato
Gepost op: 2011-9-9

Verhaal:

Helemaal Alleen
Notitie: Gemaakt voor iedereen, zolang je het maar begrijpt.

Ik kijk toe hoe ze lachen.
Ik kijk toe hoe ze lol hebben.
Ik kijk toe hoe ze lopen.

Alles wat zij doen, alles wat die kinderen doen, alles wat mijn klasgenoten doen, kan ik niet.

Als je een woord moest bedenken dat het best bij hun zou passen, was dat overduidelijk sociaal geweest.

Als je een woord moest bedenken dat het best bij mij zou passen, was dat overduidelijk on-sociaal geweest.

Ik sla de bladzijde om en begin weer die kleine lettertjes te lezen die het boek met zich meebrengt. Maar ik stop. Gefascineerd kijk naar de letters. Zoveel letter op een pagina, lijkt bijna onmogelijk. Ik krijg een duw en mijn boek valt op de grond. Rustig kunnen lezen hier in deze commotie lijkt ook onmogelijk. Ik kijk op, Geirriteerd kijk ik op. Maar niemand heeft generkt dat ik ben deduwd. Natuurlijk. Ik ben ' te saai om naar te kijken'. Ik buk en pak mijn boek op. Nee he! Er zit een mega grote ezelsoor rechtsonder, die loopt van pag 97 tot...uh, 243, het einde dus! Zactjes vloek ik binnenmonds, zodat niemand het hoort. Vloeken om een boek is 'zo niet cool' volgens Amelie. Al haar klasgenoten zijn druk bezig met een papieren balletje over te gooien. Opeens worden mijn ogen vochtig. Waarom kan ik niet met hun meedoen? Waarom lukt het mij niet om net zoals zij gewoon fun te hebben? Ik zie er vast belachelijk uit. Het enigste meisje die een boek leest, terwijl de anderen iets doen wat eigenlijk veel leuker is. Wacht. IS het wel leuker? Moet ik niet blij zijn met mezelf? 'Nee!' Zegt een klein stemmetje in mijn hoofd. Verschrikt kijk ik op en schud mijn hoofd. Doe niet zo raar, je moet blij zijn met wie je bent.

Wordt vervolgd, deel 2 in aantocht.


Aantal keer bekeken: 3730
Waardering: 4.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online