Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Help een nieuw klasgenootje.

U leest om dit moment het verhaal Help een nieuw klasgenootje gepost door Susanne. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Susanne
Gepost op: 2009-4-20

Verhaal:

Help een nieuw klasgenootje
1.Help! een nieuw klasgenootje

‘Weetje, er komt een nieuwe jongen bij ons in de klas.’ zei Denise tegen Lisa. ‘Hopelijk is hij knap, lief en slim, dan passen we echt bij elkaar.’ antwoordde Lisa. ‘Ja, dan hebben we nog zo’n nerd in de klas.’ zei Denise lacherig. Lisa keek haar boos aan. Ze werd altijd nerd genoemd, alsof dat leuk was. ‘lach maar, maar ik heb later een betere baan dan jou.’ schreeuwde ze zowat. ‘Sorry hoor, ik wist niet dat een nerd in mijn oor ging tetteren.’ zei Denise zo hard dat de hele gang mee kon luisteren. Er sprongen tranen in Lisa’s ogen. ‘Gemenerik, ik wil je nooit meer zien.’ riep ze. En ze rende hard weg. ‘Wat kijken jullie allemaal, ik heb toch niks fouts gedaan.’ vroeg Denise verbaasd. Een paar kinderen haalden hun schouders op en gingen door waar ze mee bezig waren. Toen ging ineens de deuren van de gang open. Er stond een knappe jongen. Hij had een bruin tintje en blond haar. Hij had een rood shirt met een zwart kort broekje en zwarte slippers aan. ‘Wauw, wat een lekkerding.’ zei Denise net iets te hard. ‘Dankjewel, ik heet Brandon. Ik ben nieuw hier.’ zei Brandon met een knipoog. ‘Oeps, het floepte eruit. Ik had het niet in de gaten, ik ben Denise.’ antwoordde Denise. Brandon liep door. Hmm, waar was nou die informatiekamer. Daar kreeg hij alle informatie die hij nodig had. Hij keek om zich heen en zag een mooie, bruinharige meid zitten. Huilt ze nou, dacht hij. ‘Hallo, ik ben Brandon. Is er wat?’ vroeg hij. ‘Iedereen vind mij een nerd, allemaal omdat ik mijn best doe.’ antwoordde Lisa. ‘Maar dat is toch juist goed.’ vroeg Brandon. Lisa keek hem met betraande ogen aan. ‘Ben jij nieuw hier?’ vroeg ze. ‘Ja, ik voel me een beetje een buitenbeentje.’ antwoordde hij en hij keek Lisa voorzichtig aan. ‘Ik vind van niet. Jij bent de jongen van mijn dromen. Oeps.’ zei Lisa en ze rende weg. ‘Hoe kon ik zo stom zijn, nou vind hij mij waarschijnlijk een oen.’ praatte ze in zichzelf. Haar ogen begonnen weer te tranen. Waarom had zij nou altijd die bloopers, waarom niet een ander. ‘Lisa, wacht.’ riep Denise. ‘Lisa, wat is er?’
‘O, je praat eens tegen een nerd, voel je je nu niet verkeerd. Hé, je doet net alsof je niet met mij mag omgaan.’ zei ze en ze snikte luidruchtig. ‘Het spijt me, maar ik heb soms van die momenten dat …’ Denise kon haar zin niet afmaken. ‘Ja stop maar, ik weet wel dat je smoesjes verzint.’ zei Lisa boos. ‘Dat is niet waar, ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te wezen.’ antwoordde Denise verontwaardigd. ‘Geloof je het zelf.’ zei Mirthe achter haar. ‘Je zei pas nog dat je niet met Lisa omging, je zei dat ze zo stom als een ezel was.’ Lisa rende hard weg. Waarom zij, waarom nou niet een ander

wordt vervolgd

Aantal keer bekeken: 2587
Waardering: 5.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online