Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het bal begint nu.

U leest om dit moment het verhaal Het bal begint nu gepost door Mylene. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Mylene
Gepost op: 2010-4-20

Verhaal:

Het bal begint nu


De bal van de prins is vandaag. Hij wilt zijn haar heel mooi hebben. Het kapsel van de prins heeft hij in het boek staan. Hij belt de kapper. Het meisje komt en knipt het haar zoals het in het boekje staat. Nu zit het heel mooi. Het bal begint.

Een meisje staat voor het raam maar er zijn heel veel meisjes al binnen. Ze was heel verdrietig maar ze had een plannetje bedacht. Als de prins niet op let gaat ze stiekem naar hem toe.

De prins ziet een meisje. Hij wilt met haar dansen. Als hij dansend naar buiten gaat, wilt hij haar zoenen. Maar toen hij net met haar wilde zoenen draaide hij zijn hoofd om. Hij kan het niet geloven dat hij gaat zoenen!

Toen hij zijn hoofd weer omdraaide, stond er opeens een ander meisje. Toen wou hij daar wel mee zoenen. Hij vindt het heel raar. Hoe kan een meisje verdwijnen en verschijnen.

Hij draaide zijn hoofd weer om. Dan ziet hij een grote gele straal. De straal glinstert mooi. Hij dacht wat raar. Hoe kan dat nou? Toen hij zijn hoofd weer omdraaide ging hij nadenken. Toen hij zijn hoofd weer terug draaide zag hij een meisje met geel haar!

Het meisje was veel mooier dan de andere meisjes. Hij zei: "Je bent heel mooi." Het meisje zei: "Dank je, jij bent ook best mooi met die krul in je haar, je lijkt net op een hele mooie prins. Hoe krijg je je haar zo?" "Ik belde de kapper die keek in een boekje hoet het moest zijn."

Maar ik vind het raar. Hoe kan jij hier verschijnen? "Ik ging thuis huilen, maar een Fee verscheen. ze zei dat om middennacht me jurk zal verdwijnen. Toen je net met een meisje wou zoenen, stond ik voor je, maar te laat. Je zag me jurk niet en mezelf niet. Toen kwam er een grote flits en nu heb ik deze kleren aan."

Hij wou dansen met haar en ging naar het kasteel. Daar kleedde het meisje zich aan en ze was mooi, maar niet zo mooi als ze eerst was. Ze gingen dansen de hele dag. Dag en nacht. Zo lang, de prinses werd moe en de prins ook. Dus stopte ze. Ze gingen naar huis, maar de prins niet. Die ging naar het kasteel. Ze gingen allebei slapen en alles meisjes in het kasteel waren ook thuis.

Ben jij ook aan het slapen?
Dan zeg ik dit voor jou:
Weltrusten, slaap lekker en fijne dromen.
Lees snel het boek Nr.2

EINDE


Aantal keer bekeken: 2315
Waardering: 5.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online