Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het heeft zo moeten zijn..

U leest om dit moment het verhaal Het heeft zo moeten zijn. gepost door ster. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: ster
Gepost op: 2007-6-15

Verhaal:

Het heeft zo moeten zijn.
Mijn vriendin had een vriendje en die kwam op bezoek, maar het was nog maar net aan dus ze was een beetje zenuwachtig en vroeg of ik erbij wilde blijven. Dat deed ik, toevallig had haar vriendje ook een vriend bij zich. En toen ik hem zag was ik meteen verkocht. Hij was zo knap en zo leuk en aardig. Ik durfde hem bijna niet aan te kijken, maar ja wat zou hij nou in iemand als ik zien.

Een paar weken later stond de vriend van mijn vriend mijn vriendin op de stoep, voor mij. Het bleek dat hij me toch wel errug leuk vond. Maar ja ik had ondertussen ook al wel gehoord dat hij wel al een vriendinnetje had, maar ja nu was hij wel hier voor mij.

Zo ging het iedere keer, hij bleef maar komen voor mij, maar bleef ook zn vriendin houden. Er gebeurde verder niets het heeft zeker een paar maanden geduurd voordat we voor het eerst kuste. Maar als we samen waren was het niks anders dan gevoel en het was goed. Ik noemde hem mijn prins op het witte paard en hij noemde mij zijn prinsesje. We waren het erover eens dat we nooit samen zouden zijn, want hij zou nooit bij zijn vriendin weggaan.

Jaren gingen voorbij. Hij bleef komen er zat geen regelmaat in en soms beloofde hij te komen en kwam hij niet opdagen. Maar ja ik kon niks doen, want ik kon hem niet bellen vanwege zn vriendin. Uiteindelijk heeft hij toen toch een punt achter zn relatie gezet dat was vier jaar na onze ontmoeting. Na vier jaar was het ook de eerste keer dat we de liefde met elkaar bedreven hebben. Maar ook toen waren we het erover eens dat we niet samen zouden kunnen zijn. Hij had grote plannen voor zn carriere en was op het moment alleen maar met zichzelf en zn toekomst bezig, dus namen we afscheid. Maar ons zinnetje was I'll be waiting, I love you en met die woorden namen we ook afscheid. Als we ment to be waren dan zouden we elkaar wel weer tegenkomen.

Weer gingen er jaren voorbij, hij was zoveel en zo vaak in mn gedachten en in mijn hart zat hij voor altijd. Toen na vier jaar kreeg ik ineens een telefoontje van hem. Het was alsof mn wereld op zn kop stond. Hij was wel weer samen met zn vriendin en woonde samen. Ik woonde op dat moment ook samen had inmiddels een dochter en zou gaan trouwen. Maar we vertelden elkaar wel dat we veel aan elkaar gedacht hadden het was te mooi om waar te zijn en mn gevoel was weer helemaal terug in hoeverre het weg geweest was. We hadden afgesproken dat we elkaar de volgende dag zouden zien. Verstandig waarschijnlijk niet, maar ja we deden het toch. Helaas is die afspraak niet doorgegaan en verloren we elkaar dus weer uit het oog.

Ik bleef aan hem denken en hij bleef in mn hart zitten ik wist zeker dat we weer een keer bij elkaar zouden komen. Natuurlijk zou hij niet bij zn vriendin weggaan, maar we zouden wel weer samen komen. Want ik wist zeker dat hij net zoveel gevoel voor mij moest hebben als ik voor hem en hij was nou eenmaal de ware voor mij.

Na talloze vergeefse pogingen om hem te vinden in de loop der jaren had ik het bijna opgegeven om hem nog te vinden. En bij mij waren er zoveel veranderingen dat ik niet dacht dat hij mij nog zou kunnen vinden.

Maar op een dag na zes jaar had ik beet ik gokte of ik de goede voor me had en stuurde een mailtje. Precies drie minuten later kreeg ik een mailtje terug. Na wat gemail kwamen we erachter ons gevoel was altijd hetzelfde gebleven. We waren geen van tweeen ooit uit elkaars gedachten of hart geweest. Het was te mooi om waar te zijn. Het werd nog mooier doordat ik geen relatie had en hij ook niet. We spraken af voor drie dagen later. Dat was ontzettend spannend, want ondertussen hadden we elkaar dus al tien jaar niet meer gezien.

De dag was aangekomen dat we elkaar weer zouden zien en het was weer als een goede vijftien jaar geleden bij de eerste ontmoeting van alle twee de kanten weer liefde op het eerste gezicht. Het was echt te mooi om waar te zijn.

Helaas is het ook te mooi om waar te zijn, we zijn zo blij dat we elkaar weer gevonden hebben, maar we zullen helaas voorlopig een tijdje uit elkaar moeten leven. Voor zijn werk had hij net begin van het jaar besloten om te gaan emigreren dit jaar. Dus in september vertrekt hij. Het is de bedoeling dat ik wel volg, maar dan wel als mijn dochter hier de basisschool heeft afgemaakt dat gaat dus nog vier jaar duren. Tot die tijd zullen we uit elkaar zijn. Maar we geloven erin en weten waar we het voor doen. We hebben al besloten zo goed als meteen te trouwen als ik voorgoed bij hem kom wonen en dat we ook een eigen kindje zouden willen.

Het is allemaal inderdaad een sprookje te mooi om waar te zijn. Maar wel echt en puur en het heeft zo moeten zijn. Toeval bestaat niet en ook dat we nu een tijdje uit elkaar zullen zijn heeft zijn reden. Maar we weten dat we het zullen redden. Want in al die jaren dat we niet wisten hoe wat en waar de ander was is geen van ons tweeen ooit vergeten uit gedachten of uit het hart van de ander gegaan. Mooier kan het niet. Dit is echt ware liefde.

Aantal keer bekeken: 2205
Waardering: 4.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online