Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het hondje.

U leest om dit moment het verhaal Het hondje gepost door G.F. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: G.F
Gepost op: 2011-7-16

Verhaal:

Het hondje
Er was eens een meisje, een dood gewone meisje. Op haar verjaardag had ze een hondje gekregen. Die nacht gin ze slapen. Het hondje sliep onder haar bed, in z'n mandje. Ze deed 1 hand van haar uit haar deken. Als het hondje haar hand likte , voelde ze haar veilig. Dat gebeurde een paar weken. Op een avond wou ze even naar de wc . Dus ze gaat naar de wc en ziet haar hondje onder de wc, dood. Ze zag een briefje erbij. Dit las ze op het briefje:

MOORDENAARS KUNNEN OOK LIKKEN!

Aantal keer bekeken: 3322
Waardering: 3.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online