Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het leek allemaal zo onschuldig!?.

U leest om dit moment het verhaal Het leek allemaal zo onschuldig!? gepost door Dianne. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Dianne
Gepost op: 2010-6-12

Verhaal:

Het leek allemaal zo onschuldig!?
Op een donkere koude december avond zitten Lindsay en Malou op Lindsay’s kamer. “Wat zullen we nu eens gaan doen, ik verveel me” zegt Lindsay met zeurende stem. Ze denken even na als Malou ineens over eind springt met een grote grijns op haar gezicht. “Ik weet het” zegt ze. “We gaan glaasje draaien!” Lindsay kijkt haar vriendin geschrokken aan en zegt: “nee Malou je weet best dat mijn moeder ons daar al zo vaak voor gewaarschuwd heeft! Ze is tenslotte niet voor niets een medium.” “Aah kom op Lindsay wat kan het voor kwaad?” zegt Malou op een uitdagende toon. “Ik weet het niet hoor, nou oké dan maar als het eng word stoppen we meteen.” “Ja ja” zegt Malou gauw.

Even later zitten ze met een zelfgemaakt ouijibord en een glas op het kleine kamertje. Maar dan zegt Lindsay ineens: “Nee ik wil dit niet op mijn kamer doen laten we het beneden in de kamer doen, mam is toch weg tot laat.” Malou stemt ermee in en ze gaan naar beneden. Eenmaal alles weer klaargezet leggen ze allebei hun wijs en middelvinger op het omgekeerde glas. Ze kijken elkaar kort aan en dan vraagt Malou: “Is er hier iemand?” Ze kijken allebei gespannen naar beneden en ineens begint het glas met schokken te bewegen en bereikt na een tijdje het antwoord en dat is ja. Ze kijken elkaar aan. “Bewoog jij het glas nou Malou?” Vraagt Lindsay. “Nee natuurlijk niet, jij wel?” vraagt Malou aan haar vriendin. “Nee ik ook niet.” Dan ineens begint het glas weer te bewegen. Van de letter D naar de O door naar het midden en weer terug naar de O en weer naar de D. Ineens horen ze een geluid uit de gang komen. Geschrokken houden ze hun adem in. De deur zwiept open en… “Hallo dames hoe.. Wat zijn jullie in godsnaam aan het doen??” Het is Lindsay’s moeder. Opgelucht halen Lindsay en Malou adem.

Na een preek van Lindsay’s moeder gaan ze naar boven om te slapen. De volgende ochtend staan ze op en zijn ze het glaasje draaien al zo goed als vergeten. Ze ontbijten en gaan die middag nog een wandeling maken in het bos. Lindsay had haar camera mee genomen om mooie foto’s te knippen van het besneeuwde landschap . Heel wat foto’s later gaan ze terug naar huis. Daar word Malou opgehaald omdat het de volgende dag weer een gewone schooldag is.

’s Avonds kijkt Lindsay de foto’s op de computer. Maar dan ineens ziet ze iets wat ze niet had gezien toen ze de foto knipte. Ze vergrootte de foto en kijkt nog eens goed. Dan ziet ze ineens wat het is, een vaag gezicht van een vrouw. Ze denkt bij zichzelf na, we hebben helemaal geen vrouw gezien. Zou het iets te maken hebben met het glaasje draaien.. Nee vast niet.

De volgende morgen gaat ze naar de badkamer om zich klaar te maken voor school. Ze wast haar gezicht en pakt haar oogpotlood en kijkt in de spiegel. Ineens ziet ze dezelfde vrouw als op de foto als haar spiegelbeeld. De vrouw is helemaal bebloed en grijnst gemeen naar Lindsay. Lindsay schrikt zich rot en valt achterover met haar hoofd op de klinkt van de deur. Na een tijdje komt ze weer bij. Ze kijkt angstig om haar heen en voelt zich niet op haar gemak. Ze doet geen make-up op maar gaat gauw naar school.

Op school merkt de lerares dat ze erg afwezig is. Lindsay zegt dat ze zich niet lekker voelt en gaat ziek naar huis. Onderweg naar huis vraagt ze zich af of dat wel slim was want ze wil eigenlijk helemaal niet thuis zijn.

Als ze thuis komt ziet ze tot haar verbazing dat haar moeders auto er staat. Normaal is ze altijd tot 5 uur uiterlijk werken. Ze loopt het huis binnen. “Mam, mam!?” roept Lindsay. Geen reactie. Lindsay loopt naar boven, de deur van haar moeders kamer staat op een kiertje. “Mam waarom ben je niet meer op je werk” vraagt Lindsay terwijl ze de deur opent. Ze kijkt recht tegen haar moeder aan. Haar moeder hangt aan een touw boven een omgevallen stoel. Lindsay begint te schreeuwen. Opeens ziet ze haar moeders gezicht bewegen. Ze ziet niet het gezicht van haar moeder maar van de enge vrouw van de foto en van de spiegel. Ze gilt het uit en rent en rent maar als ze achter om kijkt dat de bebloede vrouw nog steeds achter haar aan zit. En rent en gilt ze kijkt nog eens achterom en in eens hoort ze getoeter en voelt ze de helse pijn van de vrachtwagen die haar om rijd.


Aantal keer bekeken: 2694
Waardering: 7.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online