Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het meisje (wat ik leuk vind).

U leest om dit moment het verhaal Het meisje (wat ik leuk vind) gepost door jordi. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: jordi
Gepost op: 2009-1-4

Verhaal:

Het meisje (wat ik leuk vind)
liefde wie kent het niet ?? je moeder en vader opa en oma jij en iemand anders . de bloempjes en bijtjes. de meeste verhalen ( vooral van dit onderwerp loopt vrolijk af ) maar je raadt het al deze niet . maandag middag pauze. ik ga met me vrienden in een groepje ziten in de katine . een meisje in een ander groepje kijkt me de halve pauze al aan . als de bel gaat . gaat iedereen de katine uit bahlve ik en de jongens we hebben een uur uitval . en het meisje niet maar toen ze de kantine uit liep kijk ze heel verdrietig . later op de dag zie ik het meisje weer ze kijkt egt super verdrietig . uik zeg tegen mijn vrienden dat naar de wc ga. maar ik ging naar die meisje die bij de fietse stond toen ik steeds dichter bij kwam zag ik dat het eigenlijk best een leuk meisje is ik zag dat ze me gezien had en riep ey meisje hoe heet je . maar toen pakte ze snel der fiets en fietste snel weg ik wou haar nog stope . maar tevergeefs liep ik terug naar mijn vrienden . in mijn hoofd zat ik de helle tijd te denken wie is het meisje en wat is er met der .de andere dag zat ze alleen ik wou nog naar haar toe maar de bel ging en ze was als een speer weg . na 2 uur (wiskunde en duits ) was het weer pauze en daar zat ze weer in die kleine groepje buitegesloten ik vroeg nog aan 1 van mijn vrienden weet jij wie dat is ?? niet egt antwoorde hij maar ik weet wel dat het net uit is met haar vriendje na 3 jaar ! oh daarom kijkt ze zo verdrietig en is ze hellemaal van de wereld . midden in de 3e uur moest ik naar de wc ( jah dat moet ook wel eens ) maar bij de wc's zag ik het meisje weer en een jongen die haar sloeg en hard weg liep het meisje barste in tranen uit en ging voor de spiegel staan ik ging naar haar toe . vragen hoe het ging goed snikte ze. oh dus je kunt praaten ? een kleine glimlag kwam op haar gezicht .

een kleine glimlagh kwam op haar gezicht tevoorschijn . en hoe heet je vroeg ik ?? julia . zei ze stompelend . en jij ?? jordi antwoorde ik en kwam naar haar toe ze had een bloed neus waarom sloeg die gek je
?? en gaf haar een zakdoek . veeg maar effe af . dat is een lang verhaal zei julia. weet je wat kom naar me toe in de pauze gaan we effe vrisse neus hallen buiten . oke zei ze weer stoterent. toen de bel weer ginmg voor de pauze zag ik haar in de hal staan de zon licht scheen op haar halve gezicht ze had een zwarte muts op donker bruin haar kwam er vanonder vandaan ze had mooie blauwe ogen die stralent in de zon staarde me een mooie glimlag en mooie witte tanden . ze zag me en voreg waar bleef je we liepen effe later lekker in de park langs het water ik was iets groter dan haar de zon straalde in het water we gingen effe zitten op een bankje uitkijkend op het water . ik vroeg nog een keer waarom die jongen haar sloeg en toen barste ze weer in tranen uit op mijn schouder . en automatisch omarmde ik der vlinders vlogen door mijn buik . adem rustig in en uit kijk als het zoi erg is hoef ik het niet te weten . nee ik vertel het wel . het is a; 3 weken uit met mijn andre vriend ik had geen zin meer in hem hij vertelde alles over me achter me rug en niet zulke aardige dingzoals je begrijpt . maar toen werd hij boos en die jonge van gistere was hem . hij zei dat ik een domme **** was en niks mee met me temaken wou hebben en toen sloeg hij . en ze barste weer in tranen uit in de verte hoorde ik zagjes de bel gaan en zei blijkbaar ook we rende samen snel naar school we waren net op tijd morgen weer?? jah tuurlijk . dus de andere dag liepen we weer samen langs het water 1 van mijn vienden zag ons en vertelde het door aan de school ( lekkere vriend ) ik heb weken niks meer tegen hem gezecht kinderen kenen mij en julia na alsof we helle erge freaks waren en lagte sommige zeiden nog ey julia waar is je romeo of andersom . maar dat was niet het erge een week later kwam ik haar oude vriend tegen op school hij kwam razend naar me toe en gaf een knal in mijn gezicht en ik viel op de grond en daarna trapte hij er lekker op los julia zag dat en kwam voor me op maar toen sloeg hij haar ook met moeite stond ik op en gaf hem een knal in zijn gezicht en julia gaf hem in trap in zijn je weet wel hij viel neer en we renden snel weg .

en we renden snel weg . naar het parkje doodmoe gingen we naast elkaar ziten dankje julia . nee jij bedanmkt jordi zonder jou lagen we daar nog volgens mij heeft hij zijn lesje geleerd. nou iniedee geval zijn we hier veilig. weet je jordi jij bent de eerste in 4 weken die met me praat . dat geeft een veilig gevoel . niks kan ons verslaan . we keken elkaar diep in de ogen aan en we gingen tegenelkaar zitten weet je julia ik denk dat ik hopeloos verliefd op je ben . ze keek me verliefd aan en toen je raadt het al kwamen onze lippen tegen elkaar aan het was een fantastische zoen . daarna keken we elkaar weer elkaar diep in de ogen aan de zon straalde op der gezicht net als toen in de hal . rustig liepen we terug naar school elkaar aankijkend en hand in hand . we liepen naast elkaar de school in . en daar ging de bel weer .

Aantal keer bekeken: 3082
Waardering: 6.26 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 26 bezoekers online