Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het moord dorp..

U leest om dit moment het verhaal Het moord dorp. gepost door Manon. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Manon
Gepost op: 2010-1-17

Verhaal:

Het moord dorp.
Het was een koude nacht in December.
Ergens in een klein dorpje midden in het bos woonde Vanity. Het dorpje stond niet op de kaart omdat men dacht dat het dorpje jaren geleden verlaten was. Het verhaal ging rond dat jaren geleden in het dorpje vreselijke moorden gebeurde. Ergens wisten ze wel dat het dorpje nog wel bestond, maar wie wilt nou in een spookdorp wonen?
Vanity was niet zo'n angsthaas, zij woonde met nog een paar andere in het dorpje. 'Waarom zou je bang zijn,' waren de woorden die ze uitsprak toen ze werd gewaarschuwt weg te gaan. 'Ik heb hier nog nooit een spook gezien.'
Inmiddels zijn we al weer een paar jaar veder en woont Vanity nog steeds in het dorpje. Maar sinds kort voelde iedereen dat er iets niet klopte. Iets wat hun in de gaten hield vanuit het donkere en zielose bos. Vanity voelde dit ook maar haalde haar schouders er voor op. 'Als ze me willen komen ze me maar halen.' zei Vanity altijd.

De wind blies de gordijnen zachtjes op en neer. De schaduwen weerflikkerde in het licht en de maan scheen zachtjes door het open raam heen. Vanity lag in haar bed en draaide zich om. Haar ogen ontspande zich rustig en haar adem doefde langzaam neer op het kussen. Het was een rustige nacht, zoals elke nacht eigenlijk wel was. De wind ging wat harder blazen en met een schrok kwam Vanity overeind. De koude rillingen liepen haar nog over het lijf.
Ze keek naar het raam en zag de gordijnen hevig heen en weer zwaaien. Met een kreunend geluid liet ze zich uit bed vallen en sjokte naar het raam toe. Ze wreef in haar ogen en duwde het raam weer dicht. 'Stomme wind.' mompelde ze terwijl ze weer terug sjokte. Ze liet zich vallen op het matras en keek geluidloos naar het plafond. De gedachtes stroomde over haar heen alsof ze een flashback had.
De tijden waren raar en dat wist ze maar al te goed. Ze wist dat er vroeg of laat wat ging gebeuren, maar ze had er de kracht niet voor om het dorp uit te lopen. Wie weet hoever het bos van de bewoonde wereld van daan lag?
Ze was als kinds afaan nog nooit veder dan de drie bomen voor het dorp geweest. Haar vader verbood haar het bos in te gaan. Volgens hem was het daar levensgevaarlijk, en dat wist Vanity. Geen haar op haar hoofd die zomaar het bos in zou rennen. Langzaam sloot ze haar ogen en doezelde ze weg. Weg in haar eigen gedachtes gezonken, en niemand die haar nog zomaar wakker kreeg.

Met een kreunend geluid knipperde Vanity met haar ogen. De zon scheen door de gordijnen recht haar ogen in. Met een grom klom ze uit bed en trok haar gordijnen open. Ze zag al een paar vrienden van haar die zo te zien erg vroeg op waren. Met een geweldige motivatie hees ze zichzelf in een spijkbroek en wurmde ze zich daarna in een dikke warm wolle trui.
Met een sperd rende ze de trap af en rukte haar jas van de kapstok aan.
'Heey Drew!' Schreeuwde ze vanuit de deuropening. Drew sjokte naar haar toe en keek haar verward aan. 'Hoe kom jij zo vrolijk?' Vanity schoot in de lach. 'Ik heb een goed humeur denk ik.' Drew trok zijn wenkbrauw op en haalde zijn schouders op.
'Heb je het al gehoord,' zei Drew ineens. 'Wat gehoord?' Drew wenkte naar Vanity dat ze dichterbij moest komen en fluisterde vervolgens in haar oor, 'Vannacht hoorde ik een vrouw ijselijk gillen, ik ging kijken wat er aan de hand was maar ik zag niemand. Ik zag geen vrouw of een meisje. Ik hoorde overduidelijk gegil maar er was niemand.' Vanity sperde haar ogen wijd open en keek verbaast naar Drew. 'Hoe bedoel je niemand? Het moet toch iemand geweest zijn?' 'Daarom,' zei Drew die zijn handen in zijn zakken stopte. 'Ik ga wel wat mensen na vragen, misschien hebben zij het ook wel gehoord,' en met een vaard rende Vanity weg, zonder nog naar Drew te luisteren die nog wat heel erg intressants had te vertellen....

This een kort stukje maarjah XD

Aantal keer bekeken: 2371
Waardering: 5.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online