Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het nichtje Mary komt logeren.

U leest om dit moment het verhaal Het nichtje Mary komt logeren gepost door Jan Berg. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Jan Berg
Gepost op: 2009-4-22

Verhaal:

Het nichtje Mary komt logeren
Het nichtje Mary komt logeren!


Ik zat met mijn vrouw 73 en 74 jaar waren aan het koffie te drinken toen de telefoon ging het was mijn oudste zoon die getrouwd is met een donkere vrouw en ze heet Kathy en mijn zoon Leo en ze hebben een dochter van 18 jaar en die heet Mary een flinke stevige meid met net als haar Moeder met zwart haar .
Dus mijn zoon vroeg of Mary drie nachten bij ons kon komen slapen omdat hun een uitje van de zaak hadden wij zeiden kom haar maar brengen wij verheugen ons er al op met zo’n spontane kleindochter.

De volgende dag werd ze gebracht door haar Vader en Moeder ze bracht haar tas met spullen naar haar logeer kamer en kwam weer beneden wij dronken met ze allen nog iets en haar ouders vertrokken weer en ons leventje ging ze gewone gang alleen Mary was druk met de muziek bezig.
Na het eten gingen we nog TV kijken en hoorde dat het geen goed weer zal worden jammer voor haar ouders, het was intussen elf uur geworden en wij gingen ons klaar maken voor de nacht.
Wij lagen ongeveer ruim een uur in bed toen het hevig begon te onweren maar mijn vrouw sliep er vast doorheen en toen ging onze deur open en Mary kwam binnen en vertelde dat ze bang was ik zei haar kom dan maar even bij ons liggen tot het over is en ze kroop tussen ons in en mijn vrouw sliep rustig door.
Mary had in dunne pyjama zonder ondergoed ik voelde haar billen tegen mij aan liggen want ze lag met haar billen tegen mijn buik aan en ik voelde dat zij ook voelde mijn geslachtsdeel en mijn penis was iets harder geworden en dat voelde zij en haar kontje ging dichter tegen mij aan liggen.
Mijn hand lag op haar arm ik deed hem nu op haar buik ik voelde dat er een rilling door Mary ging.
Haar hand ging naar mij toe en ze voelde aan mijn geslachtsdeel die prompt weer iets harder werd jammer genoeg kon ik niet lang een erectie houden omdat ik veel medicijnen gebruikte maar het gevoel bestaat nog steeds dus ik werd erg geil.
Mijn vrouw werd wakker en vroeg aan Mary wat doe jij in ons bed, ik was bang voor het onweer Oma maar ik lig tegen Opa aan en die is zo lekker warm en ik heb het koud nou zei Oma blijf dan maar lekker liggen maar ik draai mij om te gaan slapen en ze sliep direct weer in en Mary draaide nu om met haar gezicht naar mij toe.
Ze pakte mijn hand en stopte hem in haar pyjamabroek en ik voelde een lekkere stevige buik en gin wat lager via haar venusheuvel die al flink begroeid was met schaamhaar en iets lager voelde ik haar schaamlippen die al flink nat waren door de opwinding en intussen was zei met haar hand bezig mijn penis te strelen omdat ik mijn korte broek naar beneden had gedaan zo waren wij elkaar aan het verwennen haar adem werd steeds zwaarder vooral toen ik met mijn vingers in vagina begon te spelen en ook haar clitoris streelde na een tijdje kreeg Mary haar eerste echte explosie van het klaarkomen en het vocht voelde ik over mijn hand gaan die ik aflikte, wij dachte dat Oma sliep maar ze draaide zich om en vroeg gaat het lekker ik heb lekker mij eigen klaar gemaakt maar de volgende keer doen wij het met ze drieën en nu dus nog even slapen en laat in de morgen werden wij wakker en gingen ons aankleden omdat de bed spelletjes later wel komen .
Zie later het vervolg.


Aantal keer bekeken: 19501
Waardering: 3.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online