Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het spel..

U leest om dit moment het verhaal Het spel. gepost door Manon boonstoppel. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Manon boonstoppel
Gepost op: 2011-5-19

Verhaal:

Het spel.
Er was eens een vrouw. Ze had geen man en geen kinderen. Op een dag wou ze haar zolder opruimen. Ze kwam een spel tegen. Er stond niet op hoe het heette. Raar, vond de vrouw. Ze liep naar beneden en opende de doos. Het was een leuk spel. Maar opeens gebeurde er iets vreemds. Het spel veranderde in een spiegel. De vrouw zag zich zelf daar in, maar ook iemand anders. Die gene was bleek, met een mes door het hoofd. Ze keek om maar zag niets. Eng hoor. De vrouw keek weer in de spiegel. Ze herkende degene. Het was haar dode man. Niemand wist hoe hij was gestorven. Nu weet zij dat wel.

- Dit verhaal heb ik zelf bedacht :)

xxXX ManonAantal keer bekeken: 2370
Waardering: 5.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online