Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het steegje..

U leest om dit moment het verhaal Het steegje. gepost door Kim Hasselt. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Kim Hasselt
Gepost op: 2010-6-21

Verhaal:

Het steegje.
Ik was samen met wat vriendinnen in de stad, het was carnaval. Ik was verkleed als politievrouw. M'n jurkje was super kort en mijn borsten waren duidelijk te zien. Ik heb lang blond haar en bij mijn setje hoorde een setje handboeien.
Ik kwam in een kroegje aan en zag daar een onwijs lekkere kerel staan, hij zag mij ook. Nonchalant liep ik naar de bar om wat drinken te halen. Plotseling voelde ik dat er iemand achter me ging staan, met een keiharde pik in zijn broek pakte hij me bij mn kontje en fluisterde in m'n oor. Hij zei dat hij me ontzettend geil vind en vroeg of ik even mee naar buiten ging. Ik vond het erg spannend en liet hem dus zijn gang gaan. Ik draaide me om en lachte ondeugend naar hem. Hij zag aan mijn blik dat ik geil was en mijn tepeltjes staken vooruit. Ik ging op de barkruk zitten en trok hem tegen me aan. Hij droeg een lange jas, die ik om ons beide heen sloeg. Nu ik op de kruk zat, zat hij met zijn pik op de perfecte hoogte. Ik keek hem vragend aan terwijl ik met mijn handen in zijn broek wilde gaan. Hij lachte en stemde daarmee toe. Ik haalde zijn enorme harde pik uit zijn broek en duwde hem richting mijn natte kutje. Ik fluisterde in zn oor dat ik geen string aan had en ik botergeil was. Hij moest me nemen. Hij aarzelde geen moment en duwde hem zachtjes bij me naar binnen. Het was enorm geil omdat we in een overvolle kroeg stonden en iedereen kon zien wat we aan het doen waren. Ik kreunde zachtjes en likte zijn oorlel. Ik fluisterde dat ik harder en meer wilde. Hij pakte mn hand en nam me mee naar buiten.
Ondertussen liep ik te bedenken wat ik allemaal met hem zou gaan doen. Ik kon het niet meer houden, ik was zo geil. Dus trok ik hem mee het eerstvolgende steegje in. Daar duwde ik hem tegen de muur en trok zijn broek naar beneden. Ik likte zijn eikel en zijn ballen en stopte vervolgens heel zijn heerlijke pik in mn mondje, terwijl ik met mn andere hand met zijn ballen speelde. Ik kreunde, dus het was goed. Ik zag dat hij nog meer genoot omdat ik ondertussen lekker met mezelf aan het spelen was. Hij duwde mijn hoofd steeds harder richting zijn pik en ik merkte dat hij ging komen. Heerlijk zaad spoot hij in mijn mondje en ik slikte alles door. Daarna was het mijn beurt. Hij draaide me tegen de muur en begon me heerlijk te beffen. Hij likte mn kutje en mn clitoris. Heerlijk was het, ik kreunde het uit. Het kon me niet schelen of iemand me zou horen of niet.

Daarna draaide hij me om, met mijn gezicht naar de muur. Trok mijn rokje omhoog en stootte zijn pik bij me naar binnen, terwijl hij met zn ene hand mn clitje stimuleerde, kneedde hy mn borst met de ander. We kreunde het uit. Heerlijk was het..
Nogmaals draaide hij me om, hij kreeg er geen genoeg van. Hij pakte me bij mn billen en drukte me tegen de muur. Ik sloeg mn benen om hem heen en liet hem me keihard nemen. Ik schreeuwde het uit van genot. Ohhhh ja! Harder schatje ohhh. Ik zag dat hij genoot. Ik fluisterde stoute dingetjes in zn oor en likte zn oorlel. Waarna ik merkte dat hij bijna weer zou komen. Ook ik hield het niet lang meer en na een paar keiharde stoten kwam hij klaar en daarna ook ik. Heel mijn lichaam trilde van genot. Hij zette me op de grond en ik gaf hem een geile tongzoen. 'Morgen weer?' terwijl ik zachtjes met mn hand over zijn penis wreef. Daarop kon hij geen nee zeggen en we hebben het de dag erna nog eens lekker overgedaan...

Aantal keer bekeken: 18549
Waardering: 6.39 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online