Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het teken van de geest .

U leest om dit moment het verhaal Het teken van de geest gepost door patapoef. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: patapoef
Gepost op: 2009-5-28

Verhaal:

Het teken van de geest
Als jong meisje was ik bij de “jazz” van turnkring “Fit en Jong”. We gingen eens op weekend in de Ardennen en sliepen met de groep in een gezellig huisje tussen het groen. 's Avonds gingen we “geesten oproepen”, spannend! De man van onze jazzjuffrouw, Herman, deed ook mee. Alles ging goed, we hadden “contact”! We vroegen aan de “geest” of hij een teken van zijn aanwezigheid kon geven. Ja dat kon, zo vormden de letters. De geest zou de kaars die we hadden aangestoken uitblazen. In volle spanning wachtten we af, maar er gebeurde niets. Dus vroegen we de geest of’ie tijd nodig had. Ja, vormden de letters weer. Hoeveel tijd? Een kwartier, vormden de letters. Herman timde op zijn horloge vijftien minuten. Intussen vroegen we gewoon verder en de tijd verstreek. Plots begon de kaars echt zwaar te knetteren en terwijl dat gebeurde liep de timer van Hermans horloge af! Iedereen gilde en Herman blies de kaars zelf onmiddellijk verder uit, hij zag ook bleek van het schrikken. Het was akelig, alles leek te kloppen! We hebben daar nadien geen geesten meer opgeroepen, Herman, toch een volwassen man, vond het ook maar raar. Waarschijnlijk was het allemaal toeval, maar toch...

Aantal keer bekeken: 2453
Waardering: 4.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online