Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het verdwaalde meisje deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Het verdwaalde meisje deel 2 gepost door sven beelen . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sven beelen
Gepost op: 2011-8-25

Verhaal:

Het verdwaalde meisje deel 2

Jimmy was in paniek .een druppel viel op zijn hoofd . Regen ? Nu toch niet ! Hij liep verder en verder . Hij zag het meisje weer . He u daar help me . Ze verdween . Jimmy volgde zachtjes getik op zijn schouder . Hij draait zich om . En opeens … niks meer . De beide ouders waren dood ongerust . En gingen naar het bos . Ze gingen diep het bos in . Ze zagen benen liggen . De ouders van robbert barste in tranen uit . Ze staken de schuld op Jimmy maar een paar minuten later vonden ze Jimmy zijn lichaam bloeden hevig . Het lichaam is zwaar verminkt . Ze belde de politie . De politie stak de schuld op de bos wachter . Want het mes lag in zijn huis . Hij werd op gepakt . De politie waren er nog onderzoeken aan het doen . De ouders waren al bijna uit het bos . Opeens hoorde ze het gescheeuw van de politie mannen die er nog waren . De ouders liepen zo snel mogelijk het bos uit . En met succes ze waren net aan hun dood ontsnapt . Ze gingen het nieuw verder vertellen . Ze gingen kijken in het bos . Maar alles wat ze vonden waren plassen bloed en het touw waar Jimmy aan hing


Aantal keer bekeken: 7471
Waardering: 4.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online