Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het witte straatgestalkte.

U leest om dit moment het verhaal Het witte straatgestalkte gepost door sylvie de wijn. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sylvie de wijn
Gepost op: 2011-5-18

Verhaal:

Het witte straatgestalkte
Er was eens een meisje ze heette nora ze had vaak niets te doen. en loopt daarom vaak over straat s'morgens vroeg tot s'avonds laat ze is helemaal niet bang voor dronken mensen enzo. op een dag ging ze weer (zoals altijd) op straat wandelen ze gaat alleen even naar huis om te eten en dan gaat ze weer naar buiten. nora komt altijd veel mensen tegen maar de tijd vliegt voorbij en het is s'avonds als er niemand meer over straat loopt is nora nog steeds te vinden. ze zucht een keer maar dan ziet ze oppeens een wit gestalkte naar een straatje lopen. ze is weer eens nieuwsgierig en gaat erheen maar dan ziet ze een opgehangen man met de tekst:PAS OP DIT IS MIJN STRAAT IK ZOU MAAR WEG GAAN op zijn hoofd.ze zou haar net omdraaien en dan opeens wordt nora haar hoofd eraf gehakt de volgende dag zien een groepje mensen de lijken van de man en nora allebij opgehangen de mensen grijpen meteen de politie en de ambulance in. Er zijn nooit meer sporen gevonden van de dader!!!
.....................................
LOOP S'AVONDS DUS NOOIT ALLEEN OVER STRAAT!!!!

Aantal keer bekeken: 2524
Waardering: 7.89 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 55 bezoekers online