Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hij en ik alleen weet hij het nog niet.

U leest om dit moment het verhaal Hij en ik alleen weet hij het nog niet gepost door Liss. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Liss
Gepost op: 2008-5-25

Verhaal:

Hij en ik alleen weet hij het nog niet
Ik merkte niets, was in mezelf gekeerd en druk. Druk met het omdoen van mn sjaal, maar ook dat viel niet mee. Terwijl ik mn haren naar voren gooide om zo de sjaal vast te knopen stootte ik tot overmaat van ramp ook nog mn rug tegen dat vervloekte kluisje. Wild gooi ik mn haren weer terug naar achter en kijk recht in de blauw getekende ogen van een blonde lachende jongen. Gek, hij was me nog nooit eerder op gevallen. Nadat hij me nog een keer had aangekeken en me een glimlach had geschonken sjokte hij veder door het gangpad. Ik gluurde nog even om het hoekje om hem na te kijken maar hij was al weg. Met een klap smeet ik het kluisje dicht en trok mn jas aan om daarna de school te verlaten en hallo te zeggen tegen het weekend.

Het is weer maandag...
De boel komt weer op gang, dus ook ik. Wessel in mn hoofd voorgoed voorbij gezegd maar mn hard wil er niet aan geloven. Hij had wat, niet dat ik hem ooit gezien had. Maar toch, een internet relatie was niets voor haar. Ze wilde iemand kunnen zien, voelen, ruiken en dat allemaal tegelijk. Hij zij dat hij van haar hield en dat hij haar wilde opzoeken, maar ergens voelde het fout. En haar ouders zouden dat ook nooit toelaten, dus heeft zij de relatie, nouwjha als er zoiets als een week relatie bestaat, verbroken.
Ineens zag ze hem weer, de knul van vrijdag voor het weekend. Ze glimlachte en met een enthousiast "Hoi!" begroette ze hem. Hij lachte en haalde zijn arm uit naar het kluisje boven haar. Nonchalant opende hij die en legde er zijn ipod zorgvuldig in. Ik kon het niet geloven, hij zat ook nog boven haar kluisje! Met een blos op mn wangen greep ik mn tas en liep door de gang en wilde hem nog een vriendelijke blik toe te werpen, maar hij stond omgedraaid en hing zijn jas op.
Heel de dag voelde ik een soort warme gloed door mn lijf, en iedereen gaf me complimentjes dat ik er goed uitzag. Maar er was eigenlijk maar één iemand van wie ik dat wilde horen.

Bijna kerst...
Druk op school, druk overal en niet alleen met lichtjes en versieringen. Ik voel me blij, de donkere dagen zijn mijn lievelings dagen. Wollen dekens, chocomel, kaarsjes, een openhaard, cadeaus, elkaar warm houden, elkaar zoenen om warm te blijven, oké ik ga te ver voor een single girl die een relatie heeft met een jonge die het niet eens weet! Weer die confrontatie met het feit dat ik single ben en het feit dat de jongen wiens handen ik het liefst om mn middel heb het te druk heeft. En waarmee dat is me een raadsel. Ik ben er inmiddels achter dat hij Jeroen heet een volleerd skater is bij de zus van mn vriendin in de klas heeft gezeten en van vissen houdt. Natuurlijk hebben we gepraat en geklept, heb hem toegevoegd aan partyflock, maar steeds als hij naar me kijkt lijkt het alsof ik dicht klap niets meer kan zeggen en alleen maar bloos. Dus dat ik hem leuk vind kan hij gewoon niet hebben gemerkt.
Sta ik bij de kluisjes gezellig met Ankie te praten die me ook nog eens een compliment geeft over mn nieuwe broek en riem. In mn ooghoek zie ik ineens Jeroen naast me staan en zegt dat hij ook vindt dat ik er goed uit zie. Het enige wat ze kon doen was lachen en stralen. Een verlegen "Dank je." verliet haar mond en ze keek hem nog één keer in de ogen. Hij glimlachte en sjokte naar buiten.
Toen ik uiteindelijk ook buiten stond en hij langs fietste kreeg ze ook nog een vette knipoog! "Wat is er?" hoorde ze Lonneke achter zich. "Je lacht zo..." Ze keek me aan en begon toen te lachen. "Je bent verliefd!" kierde ze. "En of..." zij ik hard, misschien iets te hard.

Laatste dag voor kerstvakantie...
Naar school voor een toneelstuk met kerstgedachte. De vakantie stond voor de deur en iedereen was opgewonden, ik ook, maar ergens voelde ik me een beetje rot. Had nog graag fijne vakantie gezegd tegen Jeroen, maar er kwam alleen "Hay" uit.
We stappen uit de zaal, maar dan ineens gaat mn hart te keer en voel een blos op mn wangen. Daar staat hij! Hij kijkt me aan en lacht. "Fijne vakantie, hé!" hoor ik hem zeggen. Zijn ogen glijden over mn lichaam en ik voel me gevleid. "Jha, jij ook hè" roep ik hem na. Hij lacht nog één keer en loopt rustig door de gang. Ik kan mn geluk niet op en wens iedereen enthousiast een fijne vakantie!

Sandra en ik fietsen naar huis druk beppend over haar nieuwe liefde. Ze weet ook dat ik verliefd ben. En ze blijft er grapjes over maken. Ik lach natuurlijk wel mee, maar ergens hoop ik dat hij me we heeft zien staan.
Ze stelt voor om bij haar thuis te eten, dus fietsen we richting haar huis. Ze merkt ineens op dat ik zo stil ben, maar als ze mijn blik volgt snapt ze het al. Jeroen fietst voor ons, alleen. Even blijven we achter hem fietsen maar ik kan mn hoofd niet meer bij het gesprek houden en zeg steeds twee keer hetzelfde. Uiteindelijk fietsen we naast hem, ik voelde de woorden over mn lippen gaan en hij doet zijn oordopjes uit zijn oren. "Wat zeg je?" het leek wel of hij het fluisterde. Zacht en lief, maar ze ontwaakte uit haar droom en herhaalde haar vraag. "In het op één na laatste jaar" antwoordde hij. Ze babbelde veder en ook Sandra kletste mee, het werd een gezellig gesprek over de grootste onzin die er bestaat.
Het einde van de rit naderde en hij nam afscheid. "Nou dames het was gezellig maar ik sla hier af. Doei!" Hij sloeg af en ik zuchtte. Maar hij had mooi wel naast me gefietst! Samen fietste Sandra en ik het tuinpad bij haar huis op.

Wordt vervolgt…


Aantal keer bekeken: 2627
Waardering: 3.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online