Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hoe ik mijn dag begin....

U leest om dit moment het verhaal Hoe ik mijn dag begin... gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2009-9-27

Verhaal:

Hoe ik mijn dag begin...
De zon scheen door mijn kamer naar binnen. Het was een typische ochtend in juli. Maar toch was er iets anders. Ik kreunde en opende mijn ogen. Ik lag in mijn bed. Ik draaide me om om te kijken of mijn vrouw nog sliep. Toen herinnerde ik me wat er anders was;mijn vrouw was weg. Ze was op vakantie. Ik miste haar heel erg. Ik lag nog steeds in bed. Eenzaam. En naakt, ik slaap altijd naakt dat is een gewoonte...Ik sloot mijn ogen en fantaseerde. Ik zag mijn vrouw. Ze was naakt met haar pas geschoren kutje en prachtige spleet. Ik neukte haar. O, heerlijk! Ik kreunde. Mijn handen gingen langzaam naar beneden. Ik streelde mijn pas geschoren penis. Heerlijk! Mijn handen gingen weer naar mijn deken. Ik haalde hem van me af en lag dus bloot in bed. Gelukkig stond het raam niet open. Mijn handen gingen weer naar mijn penis. Ik begon mijn ballen te masseren. Wat was dat lekker! Langzaam ging mijn hand om mijn penis en ik begon hevig te trekken. Kreunend kwam ik klaar. Verrukkelijk!Toen ik alles zo'n beetje weer schoon had en was omgekleed voelde ik de drang om plassen.Ik rende naar de wc en voelde me wat rustiger toen het toilet in zicht kwam. Ik opende mijn gulp en haalde mijn penis tevoorschijn. Lange stralen kwamen eruit. Opgelucht kleedde ik me daarna uit om een douche te nemen. en lekkere koude douche met dit warme weer. Ik kleedde me uit en deed de waterstraal open. Ik hield de douchekop gedrukt tegen mijn penis. De lange koude stralen zorgden voor erectie. Ik kreunde van genot. Ik smeerde shampoo in over mijn hele lijf en waste het er daarna weer af. Ik wreef een paar keer over mijn penis tot de shampoo helemaal weg was. Ik voelde de drang om te rukken. Wat was klaarkomen heerlijk onder die straal!
Ik begon na dit genot aan mij ontbijt en de rest van de saaie dag.

Aantal keer bekeken: 9304
Waardering: 1.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online