Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hoe overleef ik mijn gevoelens.

U leest om dit moment het verhaal Hoe overleef ik mijn gevoelens gepost door Rozan Anouk. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Rozan Anouk
Gepost op: 2011-4-16

Verhaal:

Hoe overleef ik mijn gevoelens
Hoe overleef ik mijn gevoelens.
Noa was een heel gewoon, onopvallend meisje. Ze zat al 2 jaar op de middelbare school, maar nooit had ze een leuke klas gehad. Dit jaar had ze eindelijk een leuke en gezellige klas.

Er zaten ook jongens bij haar in de klas maar zij was niet zo met jongens bezig. Een jongen viel haar wel op want hij probeerde haar te pesten. Die jongen heette Milan. Hij was een van de populairste leerlingen van de klas. Gelukkig wist Noa wat ze moest doen met mensen zoals Milan, want dat had ze geleerd van haar vriendinnen die altijd al zelfverzekerd waren. Noa werd van binnen figuurlijk opgezogen, want Milan pestte haar elke dag. Na maanden van pesten en treiteren, vond ze het genoeg. Ze ging tekenen hoe ze het liever wou hebben. Opeens had ze een idee. Ze vroeg aan een vriendin, Sanne, of ze het mailadres van Milan had. Gelukkig had ze die en Noa kopieerde het mailadres. Ze plakte het mailadres in het vakje Aan: . Toen begon ze te typen.

Milan,
Ik weet dat je me een stom mens vindt. Maar mag ik je wat vragen. Waarom pest je mij, wat is de reden? Je weet dat het me niks doet, maar ik vraag je waarom je zo stom doet.
Groetjes Noa.

Noa drukte op verzenden en weg was het mailtje. Ze sloot de computer af en ging verder met tekenen. Haar beste vriendin Emma leefde heel erg met haar mee. Een paar dagen later had Noa afgesproken met Emma. Noa keek even snel op haar mail en zag dat ze eindelijk een mail van Milan had. Ze opende de mail en begon hard op voor te lezen. Emma luisterde mee.

Noa,
Waarom email je. Ik pest je omdat je iets moet vertellen, maar ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Wil je morgen in de grote pauze naar mij toe komen in het rokershok.
Alvast bedankt. Groetjes Milan.

Emma lachte keihard. Noa vroeg;’Lach je mij nou uit?’ ‘Nee hoor, zei Emma, ik vindt dit wel grappig, want hij pest je altijd en zo en je wordt getreiterd door hem, en nou wil hij een afspraakje met jou.’ Na een uur is Noa nog steeds verbaasd. Uiteindelijk had ze iets bedacht, ze deed het gewoon. Ze opende weer een nieuw mailvenster en ze stuurde een mail terug.

Milan,
Dat komt onverwacht zeg, ik had niet verwacht dat je me iets belangrijks zou willen zeggen. Ik dacht dat je een hekel aan mij had? Maar ik wil gerust een afspraakje met je hoor. Dan zie ik je morgen in de grote pauze in het rokershok.
Groetjes Noa

Noa drukt op verzenden. Ze hoopt natuurlijk dat hij iets leuks gaat zeggen. Als ze de volgende ochtend in haar mailbox kijkt, heeft ze geen mailtje terug van Milan. Ze verveelt zich en dus gaat ze maar dagdromen over wat Milan gaat zeggen in de grote pauze. Als het 8 uur is, gaat de bel. Het is Emma. Noa denkt: Wat zou Milan gaan zeggen. Wat zou hij gaan doen, zou hij me slaan, zou hij mij zoenen of is hij verliefd op mij?
Noa is zo diep in haar dagdroom dat ze het niet merkt. Totdat haar moeder haar opeens roept. Ze schrikt wakker uit haar dagdroom en rent met tas en al naar onder en pakt haar fiets. Als Emma en Noa onderweg zijn, vraagt Emma opeens:’Hoe gaat het tussen jou en Milan. Noa blijft stil, ze weet niks om te zeggen. Emma dramt door en Noa zegt dan opeens:’Ja op zich. Ik ben eigenlijk wel zenuwachtig. Kun je me helpen? ‘Natuurlijk help ik je, schat’ zegt Emma.
Als Noa en Emma bij de poort aankomen, staat Milan stoer tegen de poort te leunen. Noa kijkt Milan in de ogen en Milan kijkt heel erg verliefd. Emma ziet het ook. Noa en Emma kijken elkaar aan en schateren het uit. Als Noa en Emma een half uur later het klaslokaal binnen lopen, staat Milan weer stoer tegen de muur. Dan roept Sem:’Milan, kijk uit dat je niet valt hè! Milan schrikt, maar het is al te laat. De muur klapt in, en hij valt achteruit. De hele klas lacht hem uit, en Milan kijkt of Noa ook lacht. Dat is het geval, en hij trekt rood weg. Naar een paar minuten zit iedereen weer op hun stoel. Mevrouw v.d. Heuvel begint met haar les en Milan heeft de hele les niet meer naar Noa gekeken. In de kleine pauze komt haar klasgenoot Tanischa naar haar toe. Tanischa zegt boos:’ Blijf van mijn neef af, trut. Sanne, Yara en Froukje schrikken want ze hadden niet verwacht dat Noa met Milan bezig was. Tanischa loopt weg en Noa roept:’Ik ben niet met hem bezig, hij nodigt mij uit!’. Sanne zegt:’Waarom had je dan zijn email adres nodig, als hij jou uitnodigt?’ ‘Ik wou hem gewoon vragen, waarom hij zo irritant tegen mij deed. Hij stuurde terug dat ik in de grote pauze naar hem toe moest komen. Niet mijn schuld!’ zegt Noa. Sanne zegt:’Rustig rustig, ik snap het al!’.

Als de pauze voorbij gaan met zijn allen naar de Engelse les. Noa gaat langs Froukje zitten en Emma en Yara zitten voor hen. Als er nog maar Sanne over is, zit ze alleen maar een plek langs Tanischa. Ze gaat er met tegenzin langs zitten. Als Sanne ook zit, begint meneer Bank met de les. Dit keer moeten ze een Engelse brief schrijven voor punt. Tanischa kijkt de hele tijd bij Sanne af en na een tijdje is Sanne het beu. Sanne staat boos op en schuift haar tafel langs die van Noa. Meneer Bank schrikt zich rot, want hij was erg druk bezig op de computer. Als hij Sanne naast Noa ziet zitten, roept hij:’Sanne! Ga onmiddellijk terug zitten, en ik wil dat jij voor morgen alle onregelmatige werkwoorden overschrijft!’. `ja maar meneer.’ `niks te maren als je nog eens zo’n brutale opmerking maakt mag je het twee keer overschrijven.’zegt meneer Bank. Sanne gaat boos terug zitten naast Tanischa.
Als de les voorbij is moet Sanne naar meneer Bank om het blaadje op te halen waar ze het strafwerk op moet schrijven. Noa, Emma, Yara en Froukje wachten op Sanne. Door het strafwerk van Sanne komen hierdoor te laat in de les. Noa, Emma, Yara, Froukje en Sanne lopen het lokaal binnen. Mevrouw van Dijk ziet het en ze schreeuwt dat ze een te laat briefje moet halen. Noa kijkt naar Milan, maar Milan zit te kletsen met Sem.

Ze lopen teleurgesteld naar de receptie, en halen een telaat briefje. Als ze weer terug naar het lokaal lopen ziet Froukje Martijn lopen. Martijn komt recht op haar af en zegt:’Froukje, ik maak het uit!’ ‘Maa? Wat heb ik fout gedaan?’ Martijn loopt weg en Froukje valt huilend op de grond. Yara rent achter Martijn aan en vraagt:’Wat heeft Froukje verkeerd gedaan?’ ‘Froukje heeft niks fout gedaan, ik ben verliefd op iemand anders.’Martijn loopt weg en Yara rent weer terug naar Froukje. Yara zegt:’Hij heeft een ander!’ Froukje is verdrietig en boos tegelijk. Ze wil wraak op zijn geliefde. ‘Als ik weet wie het is, vermoordt ik haar.’
Dan zegt Noa opeens:’De les is al bijna voorbij, zullen we naar het klaslokaal terug gaan. Froukje, ik meld je wel ziek, oké?’ Froukje zegt dan opeens:’Oké snik ik ga naar huis toe snik. Tot morgen.’


Aantal keer bekeken: 2113
Waardering: 4.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online