Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hoera, ik ben toch echt bi!.

U leest om dit moment het verhaal Hoera, ik ben toch echt bi! gepost door G. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: G
Gepost op: 2007-7-4

Verhaal:

Hoera, ik ben toch echt bi!
Als 50+ man heb ik altijd al ruime belangstelling gehad voor de mooie niet te dikke strakke ronde billen van zowel vrouwen als mannen. Ik heb me dan ook altijd afgevraagd of ik biseksueel ben maar heb dat gevoel maar onderdrukt. Ik heb bij mijn vrouw wel eens aanstalten gemaakt haar kontje te neuken, maar dat wilde ze niet. Ook kijk ik op internet veel naar sites van winkels met van die mooie glanzende strakke herentanga’s. Dat de mannen geschoren zijn kun je goed zien en dat wind me ook op. Ik heb mezelf enige tijd geleden van onderen geschoren en sindsdien is mijn seksuele behoefte verdrievoudigd. Ik loop overdag regelmatig met een stijve penis en denk dan aan zowel vrouwen als mannen.

Vorige week stelde mijn vrouw voor zaterdag het tuinhuisje op te ruimen. Ã?k zal onze buurman John vragen je te helpen, dan kan ik met de buurvrouw gaan winkelen. John is midden dertig en een stevig gebouwd man, en inderdaad, met een fraai lichaam en een mooi gevormde kont. Die zaterdag is het warm en zijn we gekleed in bermudashorts zwetend aan de slag. Ik sta boven op de trap als John per ongeluk zijn hand in de pijp van de bermuda steekt in plaats van er langs. Sorry zegt hij. Ik gloei een beetje en mijn penis zwelt wat op. Wat later zitten we gezellig op het gazon een biertje te drinken en babbelen we over van alles. Plotseling vraagt John: heb jij het wel eens met een man gedaan? Blijkbaar is hem opgevallen dat ik mijn ogen niet van lichaam af kan houden en hem bijna zit uit te kleden. Nee zeg ik, terwijl Ik bloos tot achter in mijn nek en mijn onderlichaam bijna explodeert. Ook niet van gefantaseerd of gedroomd? vraagt hij. Ja, stamel ik, dat wel. Ja, dat zei je vrouw ook al zegt John, je hebt nogal wat belangstelling voor haar anus. Zou je het wel eens willen? vraagt hij vervolgens. Ik zie dat hij de de grote bobbel in mijn bermuda met genoegen gade slaat.

Voor ik iets kan zeggen pakt hij me op en zet me in het tuinhuisje neer. Voorzichtig trekt hij mijn bermuda naar beneden. Hij pakt voorzichtig mijn slip en daar sta ik dan, naakt. John trekt zijn bermuda uit en ik zie dat hij zo’n mooie strakke glanzende slip draagt die ik op internet heb gezien. Hij vraagt me zijn slip uit te doen. Mijn handen trillen en mijn hart bonkt in mijn penis als mijn hoofd zijn fraai gevormde grote halfslaphangende penis passeert. Hij draagt een balzakriempje met zilverkleurige drukknopen, dat heb ik nog niet eerder gezien. Hij vraagt me geknield te blijven, zijn penis vast te houden en mijn mond open te doen. Hij drukt mijn openstaande mond langzaam over zijn penis. Ik schrik, ik heb nog nooit een penis in mijn mond gehad! Het is een vreemd maar een enorm opwindend gevoel. Hij vraagt wat te zuigen, met de tong zijn harde eikel te kietelen en intussen zijn balzak te masseren. Een hele nieuwe opwindende ervaring voor mij. Dan laat hij me opstaan, knielt zelf neer en begint zachtjes mijn billen en de binnenkant van mijn benen te strelen. Hij maakt er een erotische massage van, streelt en likt mijn intussen hard geworden balzak, penis en anus. Hij streelt mijn anus en doet voorzichtig pogingen mij eerst met zijn tong en later met zijn vingers te penetreren. Mijn anus reageert nogal heftig op de eerste pogingen, maar daarna glijdt voorzichtig de eerste vinger naar binnen. Als verdwaasd laat ik alles over mij heen komen. Dan vraagt John zijn lichtbehaarde billen te strelen en in te smeren met olie en zijn penis te masseren. Ik vind het maar wat eng maar na enige tijd masseren we er samen lustig op los en wordt zelfs mijn anus soppig van genot. Ook mij penis begint allerlei genotsvocht af te scheiden.

Dan vraagt hij me op de rug op de grond te gaan liggen. Het is zover zegt hij, je gaat ontmaagd worden. Hij duwt mijn benen uit elkaar en zet mijn voeten tegen zijn schouders. Hij buigt zich verder tussen mijn gekromde benen over mij heen en mijn billen worden zo omhoog getild en gaat mijn anus open als een geile natte doos. Mijn penis ligt bonkend op mijn buik. Ik voel dat zijn hand een koude crème of iets dergelijks als koude vla tussen mijn billen en anus smeert. Ik ruik het zweet op zijn borstkast vlak bij me. Dan voel ik plotseling zijn intussen keiharde warme penis tegen mijn billen slaan. Hij kietelt nog even aan mijn balzak en penis om daarna uiterst voorzichtig zijn penis in mijn anus te schuiven. Beetje voor beetje penetreert hij mij en voel ik zijn penis verder en verder in mij dringen tot de koude drukknopen van het balzakriempje tegen mijn billen tikken. In het begin voelt het vreemd aan, maar naarmate hij verder binnendringt wordt het prettiger. De opwinding wordt steeds groter. Dan begint John te rijden en door het in en uit bewegen wordt ik steeds geiler. Mijn naar ik dacht kleine anus is een ruime tunnel voor de penis van John.

Dan komt mijn vrouw samen met de buurvrouw het tuinhuisje binnen. Eindelijk hè, roepen ze in koor. Blijkbaar is er hier iets in scène gezet. Het maakt me nog geiler dan ik al ben.

Als de dames weer weg zijn pak ik de gespannen balzak van John in mijn hand en begin die te masseren. Tot mijn eigen grote schrik steek ik zomaar twee vingers in de anus van John om hem zo te masseren en al kreunend komt hij klaar en voel ik een enorme hoeveelheid hete sperma in mijn lichaam uitgestort worden. Mijn balzak is intussen keihard en mijn penis explodeert en spuit een grote klodder sperma uit recht in mijn eigen van genot ver openstaande mond. Ik wist niet dat ik dit zo lekker zou vinden. Wanneer John op de grond uitgeput naast me ligt kunnen we niet van elkaar afblijven. We pijpen en masseren elkaar dat het een lieve lust is.

Dan is het nu jouw beurt om te rijden, zegt John na een tijdje als onze penissen weer flink hard geworden zijn. Hij reikt de crème aan en vraagt of ik het op z’n hondjes wild doen, dat vindt hij fijn. Dat doe ik. Ik heb nog nooit een man bereden, maar het is inderdaad zalig, net als met een vrouw. De anus van John is een ervaren tunnel voor mijn geile penis en ik stoot die dan ook zonder moeite naar binnen. Ook John geniet en zegt dat het heerlijk voelt. Ik spuit een lading hete sperma naar binnen zoals ik nog nooit gedaan heb terwijl ik de penis van John aftrek en John zijn duim in mijn anus heeft gestopt voor een nog hoger genot. Samen komen we kreunend van genot klaar.

Als we later samen willen gaan douchen zeggen de dames dat ze wel kunnen zien dat we vreselijk van hebben genoten. Dat moeten jullie maar eens vaker doen zeggen ze, jullie zijn tenslotte biseksueel en wij niet.

Zo wordt ik dus op een dag twee keer ontmaagd. Ik mag wel zeggen met plezier. Ik heb er vaak van gedroomd en over gefantaseerd, maar nu is het uiteindelijk werkelijkheid geworden.

Ik ben dus écht biseksueel. Heerlijk toch! En ik mag er nog van genieten ook!


Aantal keer bekeken: 12806
Waardering: 8.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online