Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hopeloos verliefd (waargebeurd).

U leest om dit moment het verhaal Hopeloos verliefd (waargebeurd) gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2007-4-28

Verhaal:

Hopeloos verliefd (waargebeurd)
Hallo ik ben Melissa en ik ben 13 jaar. ik ben al best lang verliefd op een jongen, zijn naam is Justin. al bijna 5 maanden vind ik hem leuk, iets korter als dat ik bij hem in de klas zit. het begon allemaal op het begin van het schooljaar in de brugklas (waar ik nu ook nog steeds zit):
ik kwam op school met mijn vriendin Amber, de eerste indruk op de klas was niet zo goed. zeker de jongens, maar toch waren er de eerste week 2 jongens die me wel leuk en aardig leken; Justin en Daan. al gauw merkte ik dat Daan niks voor me was, maar Justin was net zo verlegen als dat ik was of eigenlijk ben. Iets voor sinterklaas merkte ik dat ik meer voor hem voelde dan alleen dat 'ie aardig was. ik was verliefd! Toen zei een vriend van Justin dat Justin op mij was, ik ging daar dus op letten. toen begon ik hem steeds leuker te vinden en iets voor sinterklaas schreef ik het in mijn dagboek. een week of 2 later vertelde ik het ook aan mijn vriendin Amber. en al gauw wisten al mijn vriendinnen het (ik kan nooit mijn mond houden). Een vriendin van mij ging zijn emailadres vragen en ik had hem dus ook op msn. hij was 1 keer online geweest maar toen had ik het verknald! verder kwam ie niet meer online tot die ene dag in de paasvakantie. hij kwam online en ik begon een gewoon normaal gesprek. op school praatte ik niet vaak tegen hem maar op msn was dat toch anders. toen ie weer offline ging was ik teleurgesteld. maar toen ineens kwam ie weer online en zei die uit zichzelf iets (wat 'ie normaal nooit doet) maar toen bleek het dus dat dat zijn zus was. ze vroeg allemaal dingen als: "ben jij op Justin?" en "hoe lang vind je hem al leuk?" en dat soort dingen, ik gaf gewoon eerlijk antwoord. Toen had ze mij op haar eigen msn toegevoegd en ging ze verder met vragen, ook nu gaf ik eerlijk antwoord. Hij kwam zelf ook weer online en mijn vriendinnen (die hem ook op msn hadden) hadden het dus verteld. hij zei dat 'ie me niet leuk vond, tegen mijn vriendinnen, maar tegen mij zei die niks. die dag zal ik nooit vergeten. de dagen daarna had ik veel verdriet.
Tot nu toe is er nog niks gebeurd tussen ons. we hebben nog steeds geen verkering maar ik hoop toch dat er ooit iets gaat gebeuren.

Aantal keer bekeken: 7308
Waardering: 4.81 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online