Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

I have no face Part 1.

U leest om dit moment het verhaal I have no face Part 1 gepost door GhostGang. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: GhostGang
Gepost op: 2011-8-27

Verhaal:

I have no face Part 1
Hij bekeek de larven, en deed der een in zijn mond. Hij lachte naar het meisje tegenover hem, die vast gebonden zat aan de stoel. Hij bedacht zich blijkbaar en haalde de larf uit zen mond en gaf hem aan het meisje.

Mam! Het is mijn eerste schooldag!
Kan je even brood voor me klaarmaken?
Oh ik ben zooo zenuwachtig....
Ja mam, ik kom der aan, nog even slaapspullen pakken voor kamp!
O shit! Het is al vijf voor half negen.
Ik moet gaan doeg mam!
Ik ben nu bij school aangekomen, der staan grote bussen, verderop zie ik mijn vriendinnen staan, ik loop der heen.
Hey waar is Maria zeg ik.
Ja dat moet jij toch weten, jij bent tenslotte de dochter van de directeur he zegt Pam. Ja dat weet ik maar ik heb niks van men pa gehoord. Instappen jongens roept de mentor. Het is zo druk dat der nog net een plekje vrij is. Ik ga naast een jongen zitten, eigenlijk is ie best knap. Hoi zegt ie met een sneaky glimlach. Ik knipoog maar gewoon terug.
He he we zijn der zegt Pam. Ik moet plassen zegt roos! En ze rent naar de bosjes. Pam zegt die is net op tijd. De mentor begint de namen van onze klas op te noemen. Pam? Ja die is der zegt Pam! En is Maria der? Nee zegt ik, ik heb het ook al aan Pam en roos gevraagt die weten het ook niet. Maar wat wel vreemd is we hebben het hele jaar der over gehad hoe het gaat worden enzo, maar ze is der nu niet, best vreemd.

Aan tafel roept Mevrouw De Boom.
Ik zie de jongen naast wie ik in de bus zat gulzig eten.
Hij glimlacht naar me.
Ik mag hem wel denk ik bij men zelf.
Hoe heet je eigenlijk vraagt ie aan mij. Sofia, Sofia De Bruin. En jij?
Jasper, Jasper Goud. Aaahw leuk man!
Meester ik voel me niet zo lekker, mag ik even naar buiten vraag ik. Ja dat mag wel maar der moet iemand wel met je mee. Nou Jasper ga jij maar even met Sofia mee. Jasper zegt: hey jij bent toch de dochter van de directeur.
Shit denk ik, ik schaam me daar echt voor dat ie dat nu al weet. Ik zeg met tegenzin 'ja dat ben ik'. Hij grijnsd. Hij komt dichterbij mij staan, hij pakt men hand, en kust me, en ik kus hem. Ik lig 's nachts in mijn bed ik hoor allemaal kabaal. Ik stap uit mijn bed en ik kijk eerst in de wc's en douche's. Het valt me op dat het raam openstaat. Ik ga naar buiten, en ik zie iemand vlak voor me staan. Ik zag dat ie geen gezicht had, maar ik verroerde me niet. Hij zei: dit had je niet moeten zien meisje. En hij nam me mee het bos in. Ik zie Maria daar op een stoel zitten, half dood. Er staat een bakje eten naast haar, en der zitten larven in. Hij zegt: je moet iets voor me doen. Hij geeft het mes aan Sofia. Hij pakt zen pistool en houd het tegen mijn hoofd. Hij zegt: je snapt het wel he? Ik slik. Ik voel me hard bonzen. Hij pakt het mes opeens van mij af, en hij steekt het met vol geweld in Maria's hart, trekt het der uit, en geeft het mes aan mij. Hij zegt: lik het lik het! Ik slik en moet kokhalzen, ik lik het af. Hij lacht en hij zegt: hou je van je familie. Ik zeg natuurlijk ja. Haha jammer

Volgende deel komt volgende week.


Aantal keer bekeken: 4912
Waardering: 4.41 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online