Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

IK NEEM JE VEL....

U leest om dit moment het verhaal IK NEEM JE VEL... gepost door seppeknul. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: seppeknul
Gepost op: 2008-11-26

Verhaal:

IK NEEM JE VEL...
Kaat schoot waker weer die droom over DE MAN hij zij steeds weer:IK NEEM JE VEL VEL VEL...Later die nacht kreeg ze weer die droom,maar deze keer was het ander deze keer zij hij:IK NEEM JE VEL VEL VEL... EN DAT DOE IK MORGEN!!!
Die morgen was els zeer moe.Op school kreeg ze een E op haar proef frans omdat ze in slaap viel een ook nog eens krijsend waker werd ze had weer die droom gehad.Toen ze naar huis ging naar school ging ze even lang bij de directeuren om te zeggen waarom ze een E kreeg.Maar toen ze binnen kwam was hij nergens.Maar toen ze door het raam naar buiten keek hangde hij daar aan een boom. Ze vond ook een papier waar in bloedrode leters opstond IK NEEM JE VEL!!!Ze ondekte ook noch eens dat het het bloed van de directeur was.Ze rende naar haar klaslokaal en sprak juf DUIVEMAN aan.juf,de directeur is vermoord hij,hij hangde aan een boom kom snel mee.ze ging met de juf naar het lokaal van de directeur.Maar toen ze er aankwamen.Was het papier weg een de directeur hangde niet meer aan de boom.Jufrouw DUIVEMAN sleurde Kaat naar buiten en zij hoe durf je zo'n flauwe grap te maken,ik heb nog veel werk te doen!ga naar huis en maak je huiswerk of ik geef je wat extra werk!Kaat ging dan maar naar het fietsenrek om haar fiets te pakken.Toen ze haar fiets had losgemaakt. stond daar ineens DE MAN geef me je vel...Kaat bekeek de man een gilde even de man was erg zwaar misvormd een had duidelijk een huidziekte.Hij riep plots woest ik wil jouw vel!!!Kaat duwde hem op de grond een fietste snel weg.ZE kwam thuis een realiseerde zich dat ze thuis veilig was.Ze begon maar even op de computer te chatten om het verhaal aan haar vriendin Mieke te vertellen maar de computer kraste het was zwart scherm maar opeens stond er IK WIL JE VEL.Kaat rende naar boven om haar moeder te halen maar toen ze aankwam zag ze haar moeder dood op haar bed liggen een haar ogen waren er uit gesneden.Toen voelde Kaat een hand op haar schouder het was DE MAN Kaat zach dat hij een machete vast had een haar ermee wou steken maar Kaat ontweek de steek een duwde DE MAN tegen de kast en begonnen te vechten niet tegen elkaar maar om de machete.Kaat kon de machete pakken een stook DE MAN neer.DE MAN viel op de grond.Kaat zag hem nog bewegen maar ze ramde de machete in DE MAN zijn oog.De man viel neer een Kaat ging naar beneden.Ze belde de politie de politie bekeek het lijk van de man een stelde vast dat deze man Charles Black heette geboren in 1700 gestorven op 1797.Toen Kaat te horen kreeg wie de man was en wanneer hij normaal geleefd zou hebben snapte ze het niet.De politie heeft na 3 jaar onderzoek niets gevonden te hebben de zaak gesloten.Kaat was nu 18 jaar een leefde in een bos helemaal alleen,zo kon ze vergeten wat ze had megemaakt met DE MAN. Ze zat op een avond TV te kijken in haar huis toen opeens de telefoon ging.Ze keek van wie het was maar er stond niets,Toen ze luisterde aan de telefoon hoorde ze IK NEEM JE VEL!!!

Aantal keer bekeken: 4450
Waardering: 6.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online