Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

IK WIL JE HART!.

U leest om dit moment het verhaal IK WIL JE HART! gepost door Jenna Luvre. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Jenna Luvre
Gepost op: 2010-12-19

Verhaal:

IK WIL JE HART!
Lise wandelt naar school, ze ziet een jongen uit haar klas. Hij heet Jake.
Ze kent hem wel, maar hij kijkt altijd zo vreemd. Ze loopt maar verder. Haar
mobieltje trilt, SMS'je van onbekend staat er. Ze opent het bericht en ziet: IK WIL JE HART! Haar hart gaat sneller ze kijkt om zich heen. Ze ziet
Jake nog steeds staan. Hij kijkt weer zo eng naar haar. Ze rent verder naar school. Als ze daar is en een paar proefwerken later hoort ze achter zich:
IK WIL JE HART! ze kijkt achterom. Ze ziet een deur dichtslaan. Ze wil niet kijken... Maar is te nieuwsgierig om het niet te doen. Ze loopt naar de deur. En opent hem héél voorzichtig.
En daar staat Jake, met een bos rozen... 'wil je met me, Lise?'':D
'Uhhh...' 'Okeeeee...' ..".
'Cool!' zegt Jake. 'Wacht even, ben jij het die de hele tijd zegt: IK WIL JE HART!' ... 'Ja.' 'Tuurlijk, ik wil toch ook je hart!?' Lise knikt. 'Ik werd bang van je!' Jake lacht en geeft haar een kus op de wang. The End!

Aantal keer bekeken: 2197
Waardering: 4.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online