Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Iemand onver dansen.

U leest om dit moment het verhaal Iemand onver dansen gepost door Hannie. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Hannie
Gepost op: 2011-4-4

Verhaal:

Iemand onver dansen
We vierde kerst op school. Toen was er een disco en ik ging helemaal uit mijn dak en danste erop los. Zonder dat ik het wist danste ik een meisje omver. Iedereen rende er naartoe. Maar ik dacht dat iedereen bij een groepje ging dansen dus ik danste erheen. Toen kwam ik erachter dat ze gevallen was. Nou er was bier te koop en ik had iets te veel op, en vroeg onverschillig: Wat heeft zij nou weer? ZOO STOM!

Aantal keer bekeken: 2432
Waardering: 3.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online