Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik(Elizabeth, 13) en die jongen(Rick, 26).

U leest om dit moment het verhaal Ik(Elizabeth, 13) en die jongen(Rick, 26) gepost door Elizabeth. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Elizabeth
Gepost op: 2007-8-17

Verhaal:

Ik(Elizabeth, 13) en die jongen(Rick, 26)
Ik mag het tegen niemand zeggen en soms snap ik er zelf niet veel van en moet ik het tog kwijt dus dacht ik dat het hier wel kan
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Vorig jaar heb ik gezoend met mijn buurjongen toen hij was 25 en ik 12 het gebeurde gewoon het was net oud met zijn vriendin. Sindsdien als we samen waren en niemand zag ons zoenden we meer en hij vingerde mij. En als andere erbij waren keken we elkaar altijd stiekem aan. Toen kreeg hij een vriendin maar ging gewoon door. Ik was het er niet echt mee ens en dat als hij een vriendin had dat hij dan niks met mij kon doen want daar kreeg ik tog een schuldgevoel van omdat ik zijn vriendin erg mog. Maar toen had hij het uitgemaakt en toen kreeg de moeder van Rick gedachten dat wij met dingen bezig waren die eigenlijk niet konden. Sindsdien hebben we het erover gehad en heeft hij weet met zijn ex om het tussen ons niet zo te laten opvallen maar wij gaan nog wel gewoon door. Sinds een paar maanden geleden heb ik voor het eerst sex gehad met hem. Het deed wel zeer en dat zag hij en dar hield hij heel veel rekening mee dus het is tog wel echte liefde lijkt mij. Toen heeft hij mij gebeft en het voelde super en ik heb hem ook gepepen voor de eerste keer. Alleen omdat ik altijd al verliefd was op hem en dat weet dan ook iedereen (kinderliefde was dat toen) en toen hebben mijn ouders een keer gezecht dat ik mag met hem mag als ik 16 ben. En ik kan het allemaal niet meer aan want ik wil zo graag bij hem zijn dat iedereen het weet maar 't is tog raar dat iemand van 13 met een jongen van 26 heb?
We kijken elkaar nog steeds aan en hebben nogsteeds stiekem sex met het hele pakket hihi Ik weet het niet meer en soms lijkt het alsof hij me niet meer moet en dat doet me zeer.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nou ik dit hier ff kwijt kon voel het best wel goed. Ik denk dat ik mijn verhalen hier vaker inzet als ik ergens mee zit
Xxxx Elizabeth

Aantal keer bekeken: 3894
Waardering: 3.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online