Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik en mijn gymleraar.

U leest om dit moment het verhaal Ik en mijn gymleraar gepost door Onhandig meisje. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Onhandig meisje
Gepost op: 2009-12-3

Verhaal:

Ik en mijn gymleraar
Hoi. Ik ben een blonde meid van 18 jaar. Ik heb blauwe ogen een mooie cup C en ik zit in 6vwo.

Mijn slechtste vak is gym. Nooit heb ik het leuk gevonden en altijd kreeg ik les van zo'n chagrijnige vrouw.
Tot dit jaar. Dit jaar kreeg ik een man als gymleraar, Peter.

De eerste keer dat ik hem zag, stokte mijn adem in m'n keel. Wat een mooie man, ik schat 24 jaar, mooi gespierd en een perfecte glimlach.
Alle meiden gooiden al hun charmes in de strijd, wat natuurlijk hilarisch was om te zien. Peter leek het wel gewend te zijn.

Toen de gymles afgelopen was, liep ik naar de kleedkamer. Toen kwam ik erachter dat mijn ketting nog in de gymzaal lag. Ik rende terug, maar zag mijn ketting nergens. In het toestellenhok zag ik Peter staan, ik liep naar hem toe.

'Peter, heb jij mijn ketting soms gezien?' Hij keek verschrikt op, niet in de gaten dat er iemand was.
Al snel had ik door wat hij aan het doen was. De bobbel in zijn broek verraadde hem. Ik voelde mezelf al geil worden. Hij liep naar me toe en zei: 'Sorry, maar ik kan mezelf niet meer houden.'

Hij streelde over mijn borsten, ik kreunde. Ik voelde m'n tepels hard worden. Vlug trok hij mijn shirt uit en daarna begon hij te prutsen met mijn BH. Ik streelde en kneep zachtjes in de bobbel in zijn broek.
Mijn BH was nog steeds niet los, blijkbaar was zijn geduld op, want hij scheurde hem!
Dit was zo geil.
Hij legde me neer op de matten en begon aan mijn tepels te zuigen.
Ik kreunde hard en het geil droop langs mijn benen. Met zijn tong ging hij naar beneden, naar mijn navel, over mijn heuveltje, naar mijn gevoelige plekje. Dit genot kende ik nog niet en ik schreeuwde het uit.
Hij begon me lekker te verwennen en het leek of zijn tong elk plekje raakte. Hij wist precies wat ik wilde.
Al snel voelde ik een orgasme komen.
En wauw, wat voor een orgasme. Ik schreeuwde het uit en het leek wel alsof ik in brand stond.

Nog narillend zag ik dat hij zijn broek uittrok. Aan zijn blik zag ik wat hij wilde. Ik schoof mijn lippen over zijn mooie paal, glimmend van het voorvocht. Met mijn tong over zijn eikel. Een lage grom ontsnapte.
Zijn handen pakten mijn hoofd en ik werd in mijn mond geneukt. Peter begon sneller heen en weer te gaan. Ik voelde zijn heerlijke pik opzwellen en een oergrom kwam uit zijn mond. 1, 2, 3, 4, 5 stralen geil spoot hij mijn mond in. Ik slikte alles braaf door.

Voldaan keek hij me aan, deed mijn ketting om en gaf me een afscheidskus.
Volgende week weer een gymles.

Aantal keer bekeken: 18430
Waardering: 5.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online