Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik heb alles voor jou gedaan.

U leest om dit moment het verhaal Ik heb alles voor jou gedaan gepost door Linda. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Linda
Gepost op: 2009-12-3

Verhaal:

Ik heb alles voor jou gedaan
Hij, een half jaar ouder dan mij, zit al 4 jaar bij mij in de klas.
Ik, een normaal meisje, dacht altijd klasgenoten met hem te blijven...


We konden altijd al goed met elkaar overweg, gewoon als een soort van vrienden, niet heel close, maar ook niet gesloten. Samen naar huis fietsen ging ook wel en de schooluren waren gezellig.

Tot op een avond een vernieuwend gevoel m'n ziel verscheurde. Diep van binnen brandde ik weg. Hij, die simpele klasgenoot had z'n armen om me heen geslagen en met me gedanst. Iets wat ik met tachtig andere jongens doe, maar waardoor ik toen, op dat moment, bij deze jongen in de zwevende hemel was. Die tijd daarvoor oefende we al aantrekkingskracht uit op elkaar, had ik altijd al gedacht. Ik had me altijd al bij hem thuis gevoeld, omdat ik vond dat ik op hem leek, maar liefde!?

En hij, een jongen die weet wat hij doet, hard van buiten, zacht van binnen, had al andere meisjes achter zich aan.
Nog nooit ben ik plotseling zo verliefd geworden, en ik was het levende vraagteken. Want; hoe kon dit? En waarom deze jongen?
Mijn liefde werd sterker, vanuit het niets, toen ik besloot het hem te vertellen....

Eerst speelde ik piano voor hem. Ik schreef een nummer voor hem met al mijn gevoel. Blijdschap en verdriet samengevoegd in een pianosolo. Die ik op de avond van mijn optreden voor school speelde. Ik zei: dit stuk is voor iemand geschreven. Niemand wist voor wie. En de jongen, die had geen benul.
Het was donker in de zaal, met een lamp op mij gericht. En ik speelde met gevoel die door mijn vingers naar buiten kwamen. De jongen zag ik voor me zitten, met strakke ogen op mij gericht. Wat was hij mooi, zijn ogen, zijn lach, zijn haar zijn leven. Mijn galajurk glinsterde in het licht. Eventjes waren wij met zijn tweeën, zo ervaarde ik het.

Maar, het was mijn liefde, niet de zijne. Ik moest hem vertellen dat dit pianostuk voor hem was geschreven en gebaseerd was op mijn liefde voor hem. De emotionele, wat depressieve noten, waren allemaal voor hem.
Die avond daarna fietsten we samen naar huis. In zijn straat namen we afscheid en fietste ik door.
'Shit', dacht ik, ik heb het hem nog niet verteld! Ik moest het zeggen van mezelf, hij moest alles weten. Na een sigaret en bibberingen in mijn lijf, fietste ik terug naar het onbekende huis en belde aan. 'Ja', dacht ik, 'hier moet het zijn'. Zijn nog maar een keer eerder vertoonde broer deed open en ik vroeg of hij zijn broertje kon halen.

En daar stond hij dan. Als nooit eerder tevoren. Bij een vreemd huis, op een donkere nacht op de stoep. Die blik, te lief! Zo had hij nog nooit gekeken.
'dat pianostuk heb ik voor jou geschreven', fluisterde ik, half naar de grond starend. 'ik ben verliefd op je'. (Nooit gedacht dat ik zoveel zelfvertrouwen ozou hebben!)
Maar de jongen antwoordde: ik vind het stuk heel mooi, maar ik ben niet verliefd op jou en alles was duidelijk. Een laatste knuffel was hetgene wat ik van hem kreeg en ik fietste jankend een uur naar huis.

Nu zie ik hem elke dag op school, speel ik nog steeds piano voor hem, en doen we alsof er niets gebeurd is. Ik ben gek op hem, maar het zakt af. Deze liefde is de sterkste die me ooit overkomen is. Ik weet nu niet dat ik in filmpjes en sprookjes moet leven. Het klopt niet. There is no Happy-end.
We willen te veel, en doen dingen die er helemaal niet zijn. Overtuig jezelf niet van een perfect beeld.

Ik hou van hem. Hij kijkt me nog steeds aan met die blik van die avond. Nog steeds zie ik ons tweeën in een zaal waarin ik op de vleugel zit en dat hij me aankijkt.
Misschien verandert het ooit..


Aantal keer bekeken: 2758
Waardering: 7.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online