Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik heb een pot voor jou.

U leest om dit moment het verhaal Ik heb een pot voor jou gepost door DarkmanX. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: DarkmanX
Gepost op: 2010-2-6

Verhaal:

Ik heb een pot voor jou
op een avond moest een kind alleen thuis blijven. Zijn moeder moest naar de begravenis van haar net overleden man. Het kind was 10 jaar en was erg bang om alleen thuis te blijven. Helaas was had de oppas dezelfde dag haar been gebroken. Dus het kind bleef alleen thuis. Hij ging maar tv kijken, op tv zag hij dat er een moordenaar was in DEN HAAG. Hij was ontsnapt uit de gevangenis. Het kind werd bang en belde zijn moeder: Hij zei dat hij op tv dat er een moordenaar was in Den Haag was. De moeder geloofde hem niet, want er waren geen moordenaars meer in Nederland op vrije voeten want die waren allemaal in de gevangenis, ze hing op. Het kind was vergeten om te zeggen dat hij ontsnapt was. Het kind had ook nog straf gekregen van het late opblijven. Hij ging dus maar naar bed. Het viel hem wel op dat de verslag gever op een clown leek. Er klopte iets niet. Maar ja, hij moest naar bed. In de nacht werd hij wakker van een geluid, hij ging naar beneden, bah wat stonk het daar. Hij deed het licht aan en zag in de gang zijn moeder dood liggen. Hij zag een briefje op de TV: Kijk eens in de DVD speler.... Daar zag hij een DVD. Hij speelde hem af. Daar zag hij het zelfde nieuwsverslag weer. Het bleek dus dat niemand wist van de moordenaar. Hij wou weg gaan rennen naar de politie, maar bij de deur stond een clown. Hij deed heel vriendelijk en zei of hij mee wou gaan naar de kelder. Het kind zei nee. De clown haalde een mes tevoorschijn. Nu wel? Zei de clown. En ze gingen naar de kelder. Daar was niks gewoon een kelder. Maar de clown liep naar de opbergkast en draaide hem om... Een Doorgang! Het kind wou niet meer en begon van de spanning te huilen. Weer stak de clown zijn mes bloot. Doorlopen snotjong! zei de clown. Ze liepen door de doorgang heen. De clown maakte het licht aan. Het kind zag allemaal afgehakte hoofden in potten. Kijk zei de clown. Dit is mijn verzameling afgehakte hoofden. Het kind wou weg rennen maar het was te laat. Hij werd ook vermoord. De clown ging nog naar de moeder om dat hoofd te pakken. -einde- nog even naar beneden scrollen a.u.b daar staat nog iets belangrijks.
Hoe weet ik dit allemaal? Dat zal ik je zeggen. Ik ben de clown. En wieweet heb ik ook een verstop/verberg kamer bij jou in huis! Ik zal als ik jou was dit verhaal goede punten geven want anders kom ik uit mijn kamer om JOU te vermoorden, en je huisdieren. ALLES, want ik heb nog een POT VOOR JOU! HAHAHAHAHHA!!!!

Aantal keer bekeken: 2399
Waardering: 7.01 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online