Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik heb wat goed te maken (deel 2 van 2).

U leest om dit moment het verhaal Ik heb wat goed te maken (deel 2 van 2) gepost door Betsy. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Betsy
Gepost op: 2005-10-30

Verhaal:

Ik heb wat goed te maken (deel 2 van 2)
Voorwoord: Dit is het vervolg op "troost" ! Om je leesplezier te vergroten lees dan eerst troost en daarna dit verhaal.

Heel de dag heb ik aan niets anders kunnen denken dan aan de afgelopen nacht en aan de nacht die komen gaat.
Gisteren heeft mijn vriendin me verwend zoals een kerel me nog nooit heeft kunnen verwennen. Ze heeft me "totaly mad" gelikt en me op het hart gedrukt dat ik bij haar in het krijt sta en zij vannacht verwent wil worden. De hele dag loop ik al met weke knietjes van de gieligheid. Tegelijkertijd ben ik ook heel zenuwachtig, ik heb nog nooit een vrouw bevredigd. De hele dag spookt het door mijn hoofd, op mijn werk heb ik me zelfs even een orgasme moeten bezorgen wilde ik vandaag nog kunnen functioneren. Mijn geiligheid blokkeerde me gewoon. Normaal gesproken als ik geil ben ga ik flirten met mijn collega, hij weet ook altijd precies hoe laat het is en plaagt me dan altijd met mijn "zaadvragende oogjes" Vandaag merkte hij wel dat ik weer eens flink geil ben maar merkte ook dat het anders was dan anders. Wat is er met jou aan de hand ,vroeg hij me in de pauze. Volgens mij loopt het geile nat je in de schoenen maar het lijkt wel of je op een andere planeet bent.
Ja, zo voelde ik me eigenlijk ook wel. Ondanks dat ik bloedgeil was had ik geen zin om mijn lusten op hem bot te vieren, zoals ik normaal doe (er is geen plekje in het gebouw waar hij me nog niet genomen heeft) Toen ik mezelf een hoogtepunt bezorgd had kon ik weer wat helder denken en toen sloeg de onzekerheid toe. Zij had mij vannacht echt het hoogste genot geschonken, maar kan ik haar dat ook schenken? Ik heb nog nooit eerder een kutje gebeft maar bij de gedachte alleen al beginnen de sappen me weer langs de benen te lopen. Ik kan niet wachten tot vanavond. Ik stelde me voor dat we eerst lekker samen onder de douche gaan. Ik ga haar helemaal inzepen en beveel haar de douchestang boven zich met beide handen vast te grijpen. Ik ga met mijn lichaam langzaam langs het hare glijden, onze tepels elkaar nauwelijks rakend. Ik streel haar langs haar armen omlaag, aan de zijkant van haar borsten langs. Ondertussen kijken we elkaar diep in de ogen en ga ik met mijn tong op verkenningstocht door haar mond. Ik laat haar tong alvast voelen wat haar kutje zometeen gaat beleven. Ik spoel het sop van haar af en laat de massagestraal van de sproeier, af en toe even met haar klitje spelen. Ik laat haar niet klaar komen. Ze staat nog steeds met haar armen boven het hoofd zich vast te houden. Ik besprenkel haar met olie en wrijf die langzaam over haar hele lichaam waarna ik weer met mijn lijf langs het hare wrijf tot we alle twee glimmen van de olie en de geile sappen. Half nat en onder de olie kruipen we uiteindelijk mijn waterbed op. Ik heb de lakens er van afgehaald en we liggen nu op de rubberachtige waterzak. Dan zal het mijn beurt zijn om haar te verwennen. We glijen over het bed heen tot het net zo glad is van de olie als wij. Ik neem voorzichtig haar borsten in mijn handen. Die zijn niet zo groot als die van mij maar o, zo lekker strak met grote harde tepels. Met het puntje van mijn tong prikkel ik die tot ze zo hard zijn als knikkers en dan neem ik ze een voor een in mijn mond. Ik zeg haar even te blijven liggen als ik in de keuken ijsklontjes ga pakken, die ik vervolgens over haar verhitte lichaam van haar tepels naar haar kutje laat glijden. Als haar kutje helemaal koud is van het ijs steek ik mijn hete tong bij haar naar binnen. Ik ga haar likken, eerst langzaam en zacht en daarna ruw en snel, dan weer langzaam. Ik steek mijn vingers bij haar naar binnen en kijk haar ondertussen diep in haar ogen en beveel haar die open te doen als ze dreigen dicht te zakken van genot. Dan maak ik het af door mijn vingers hard in haar kutje op en neer te stoten en haar ondertussen te likken met een ijsklontje in mijn mond. Ik zal door gaan tot ook zij smeekt om genade.
Ja zo ga ik het aanpakken vanavond en wie weet laat ik het jullie nog weten hoe onze avonturen verder gaan, want dat ze verder gaan is zeker. Het lijkt of de doos van Pandora geopend is, er is nu geen weg meer terug.

Aantal keer bekeken: 7417
Waardering: 6.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online