Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik kon het niet meer houden!.

U leest om dit moment het verhaal Ik kon het niet meer houden! gepost door Meidje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Meidje
Gepost op: 2008-1-13

Verhaal:

Ik kon het niet meer houden!
Ik kon het niet meer houden!!

Jes nog een lekkere klant!!! Ik ging naar mn werk, ik was gaf mensen die geil waren een lekkere beurt.Ik was thuis niet gaan plassen dus ik moest wel een beetje marrja de klant wacht! Hij wil 2 uur, zei Karla.Ow lekker! Ik ging naar mn kleedhokje en ik dee een kort rokje met een klein slipje aan met een kort shirtje.Ik ging in de kamer en ik zag een sexy gast van 25 liggen met alleen een jeans aan. Zelf was ik nog maar 19.Hij zei; kom maar dichter geil poesje.Ik ging in een geile pose op het bed liggen en begon aan mn rokje te friemelen.Hij zei; Ik zal je wat bijles geven.Hij speelde de leraar en ik de leerling. Zo, zei hij.Wat snap je niet.Hij duwde me achterover en begon mn rokje af te trekken.Ik begon mezelf te verwennen; ik ging langzaan via mn slipje naar mn gevoelige plek opzoek.Hij ging met 3 vingers in mn lekkere poes.Ohja riep ik! Toen haalde ik een fles water boven en ik goot het op mn borsten (C-cup).Hij trok mn truitje uit en begon te likken.Toen zei ik; nu is het jou beurt.Ik wreef zacht knijpend over zijn lul.Toen trok ik zn broek af en begon hem te pijpen.Hij kwam hevig klaar en hij wou meer.Ik zei okeej maar mag ik eerst even gaan plassen? Ik moest tog al nodig.Maar poesje tog; zei hij, het is nog maar 1 uurtje.Okeej zei ik en we gingen hard neuken.Hij duwde zijn stijve lul in me en begon heel had te neuken.JAA riep ik!! Toen deed hij iets onverwachts; hij duwde op mn blaas!! ik moest heel nodig dus ik riep luid NEEEE ik trok me wel met mn benen tegen mekaar en mn hand op mn kruis.Ik moet zzo plassen zei ik!!! nou kom maar hij ging achter me staan en wreef langzaam over mn blaas.Ik nog in paniek men benen nog tegen mekaar en mn hand ertussen.Ik kon het niet meer houden en ik plaste kleine straaltjes over mn hand tussen mn benen.Hij zei jaaah en toe pistye i alles onder...

Aantal keer bekeken: 7921
Waardering: 3.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online