Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik was van plan maagd te blijven.

U leest om dit moment het verhaal Ik was van plan maagd te blijven gepost door LadyK. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: LadyK
Gepost op: 2007-11-4

Verhaal:

Ik was van plan maagd te blijven
Ik zit elke dag bij mijn best vriendin thuis. Ze heeft een paar oudere broers waar ik het redelijk goed mee kan vinden.
F is de middelste broer, mooi bruin een beetje gespierd. Ik weet dat veel meisje hem zien zitten, maar ik had niet zo'n gedachten bij hem.

Op een avond was ik weer bij hun, maar mijn vriendin moest werken die nacht, dat was ik vergeten maar aangezien ik daar elke dag zit vonden ze het niet erg dat ik bleef ook al was mijn beste vriendin niet thuis.

Uiteindelijk was iedereen gaan slapen buiten F. We waren een beetje aan het praten over vanalles en nog wat.
Hij wist dat ik gevoelens had voor een vriend van hem en hij zei me dat die gevoelens wederzijds waren maar dat het niets kon worden tussen ons omdat ik niet aan seks deed, dus nog maagd was en zijn vriend was nogal gesteld op seks met zijn vriendin.

Ik was teleurgesteld en F. zag dit en zei toen tegen mij ik kan daar wel iets aan doen. Ah ja zei ik F. zei ik kan ervoor zorgen dat je wel aan seks gaat doen, en dat je het heerlijk gaat vinden. Ik lachte en zei dat gaat niet zo makkelijk zijn, je bent niet de eerste die dit probeert. Maar ik was besloten van hem een kans te geven.

F. zei tegen me, maak het je gemakkelijk in de grote zetel. Ik stond op en ging richting de grote zetel, toen ik er bijna was voelde ik 2 gespierde armen die me tegenhielden. Ik wou me omdraaien maar F. liet dit niet toe en begon me heel zachtjes in mijn nek te kussen. Ik moet toegeven dat het me best opwinde maar ik liet dit niet merken. Hij draaide me om en keek diep in mijn ogen, hij trok me tegen zijn gespierde borstkas en kust me innig op de mond. Ik zwichte een beetje en opende mijn mond zodat zijn tong die heerlijk was vrij spel kreeg. Hij masseerde mijn tong met de zijne en deed op het op zo'n zachte manier dat ik er niet genoeg van kreeg.

Maar ik mocht dit niet laten merken en maakte me los van zijn mond. Hij draaide me terug om en drukte me stevig tegen hem aan zodat ik zijn ondertusse stijve lul tegen mijn onderrug voelde. Hij maakte mijn bloesje open en streelde mijn buik en borsten.

Hij legde me in de zetel en kwam bovenop me liggen. Hij keek me die in de ogen en ik verdwaalde in zijn donkere chocolade ogen. Hij kuste en streelde me zo innig dat ik zot werd, maar ik vertikte het op het te laten merken.

Aangezien ik niets deed dan zwijgend genieten met mijn ogen dicht deed hij men bh los en begon mijn borsten en tepels te strelen en zoenen. Hij ging verder met het zoenen in mijn nek, hij was zo teder dat men nekharen er recht van stonden. Ik wou meer en dat wist hij, stilletjes ging hij verder naar beneden en deed mijn broek open. Hij stak 1 hand naar binnne en streelde over mijn stringetje heen.

Ik denk dat hij het warm kreeg want hij deed zijn t-shirt uit. Ik zag een prachtige bruine borstkas helemaal glad geschoren, ik werd er zo geil van niet normaal, maar ik mocht het niet laten merken.

Dan ging hij verder en deed mijn broek uit zodat ik daar alleen nog maar in mijn string op de zetel lag. Hij zakte langzaam af van mijn borsten naar mijn kut die zeer nat was geworden ondertussen. Hij trok men slipje opzij en wreef er 1 vinger door. Hij keek me geil aan en zei 'zo ik zie dat je het leuk vind'. Ik kan het nu niet meer ontkennen en kreunde zachtjes 'ja'.

Dit was voor hem genoeg, hij zette zich recht uit de zetel en gebaarde me hetzelfde te doen, vanaf de moment dat ik rechtstond voelde ik mijn kutsap zo van mijn benen naar beneden glijden.
Hij ging zitten met zijn benen op in de zetel en zij tegen mij je weet wat je moet doen. Ik wist het, maar had het nog nooit gedaan. Ik knielde tussen zijn benen en zag een enorme lul hangen, ik wist niet wat ik zag. Maar ik vermande me en nam hem in mijn mond en begon zachtjes te zuigen, ik zoog heel hard en dan opeens weer zachtjes, dit had blijkbaar effect want zijn ademhaling werd heviger. Hij wist het en ik wist het 'hij ging komen' ik opende mijn mond en ving alles op en slikte het door. Het was niet zo vies als ik verwacht had. Hij keek me aan en zij voor je eerste keer was dit perfect.

Hij pakte me beed en zette me terug in de zetel, hij stond op en spreidde mijn benen voor de allereerste keer.
Hij ging er tussen liggen en trok mijn string letterlijk van mijn lijf, hij spreidde mijn lippe en ging ertussen door met zijn heerlijke warme tong. Ik kwam gelijk klaar, maar daar bleef het niet bij. Hij werkte de 1ste vinger naar binnen en dan de 2de, mijn ademhaling werd zwaarder en heviger. Hij stopte en ging terug naar mijn D-cup en mijn tepels die zo hard als iets stonden. Hij zoende me innig en gaf me nog zo'n heerlijke warme tongzoen maar bleef mijn kutje verwennen mijn zijn hand.

Hij fluistert in mijn oor, je bent er klaar voor. Hij zette zich in de juiste positie en plaatste zijn eikel voor mijn maagdelijke kutje, hij drukte zijn eikel zachtjes naar binnen en ik kreunde, op dat teken ging hij verder tot hij helemaal in me was. Hij begon harder en harder te stoten en voelde dat ik voor de 2de keer die nacht ging komen. Hij kuste me vol op de mond zodat ik terwijl ik klaarkwam niet te hard ging gillen van genot, omdat iedereen lag te slapen, dat was zeer slim van hem want ik wou het uitroepen van genot.

Nadat hij was klaargekome in mijn nu ontmaagde kutje haalde hij zijn slappe lul eruit en stond recht. Ik lag nog altijd in de zetel na tegenieten van die heerlijke, zachte eerste keer dat ik niet merkte dat hij terug was gekomen maar met zijn vriend B. De jonge waarvoor ik gevoelens had.

Ik voelde een hand die me streelde maar het was niet de hand van F. dus schoot ik recht, ik keek recht in de helderblauwe ogen van B. Hij keek me heel geil aan en zei zin in meer??....De rest volg nog als dit verhaal een goede score haalt. (waargebeurd) xxx

Aantal keer bekeken: 26878
Waardering: 8.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online