Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik wil geen tweedehanse fiets!.

U leest om dit moment het verhaal Ik wil geen tweedehanse fiets! gepost door Ledwan Sulayman. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Ledwan Sulayman
Gepost op: 2010-2-22

Verhaal:

Ik wil geen tweedehanse fiets!
De tweedehanse fiets Deel 1

Er zijn 3 Delen.

Eindelijk, zei Rick mijn vader heeft een fiets voor mij gekocht. Maar mijn vader zei nog wel als er iets met mijn fiets gebeurd dan koopt hij nooit iets voor mij. Morgen moet ik naar gym ik ga meteen mijn fiets aan Jolientje laten zien. Iedereen uit ons klas zegt dat wij een neurd zijn. Maar dat kan mij niets schelen. De volgende dag wanneer Rick naar gym ging riep hij Jolientje moet je zien ik heb een nieuwe fiets. Oh een tweedehanse fiets zei Sjoerd, Je denkt dat je stoer ben maar dat ben je niet! Wat zei je Rick? Oh niks, laat maar ik ben het zat!

De tweedehanse fiets Deel 2

En hoe was het op school, Sjoerd zei dat het een tweedehanse fiets was. Ik denk dat mijn fiets ook echt een tweedehanse fiets is. Het spijt me zei vader Mek, het klopt wel wat ze zeggen maar je fiets toch lekker. Nee, ik haat jullie. Rick rende naar boven ik wil niet meer leven ik wil niks meer!


De tweedehanse fiets De laatste deel: 3

Rick stond op en ging naar beneden. Zo ze lachen me zeker weer uit op school! He Rick kom is naar beneden verassing! Zeker in plaats van kaas cham, haha das een een goeie. Rick ging naar beneden, Zie ik het nou goed of slecht. De nieuwste fiets die je kan krijgen er zijn er maar 5. Ik weet niet wat ik moet zeggen jullie zijn de beste ouders! Maar je moet beloven dat er niks mee gebeurd. Geen zorgen zei Rick, ik zorg er wel voor dat straks er een paar Sjoerd uitlachen.

Einde.

Dit gebeurd heel vaak: wraak!

Ledwan sulayman

Aantal keer bekeken: 2568
Waardering: 7.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online