Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

In de Dolomiten.

U leest om dit moment het verhaal In de Dolomiten gepost door Astro. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Astro
Gepost op: 2009-2-21

Verhaal:

In de Dolomiten
“Het is behoorlijk afgekoeld sinds gisteren.” Samen hangen we in een sleeplift met een temperatuur van ruim onder het vriespunt. Op de bomen ligt een verse laag sneeuw en de wolken waar die sneeuw vannacht uitgekomen is hebben plaats gemaakt voor de stralende zon. Het ultieme wintersportgevoel: strakblauwe hemel, verse sneeuw en factor 30 op je hoofd tegen het verbranden.

De sleeplift is lang en saai, maar eenmaal boven kun je de mooiste plekken van de Dolomiten bereiken. Het is de lift die we dagelijks moeten nemen om de rest van het skigebied te verkennen. Jammer dat je ruim 10 minuten in een stand staat waarvan je bijna kramp krijgt in je bovenbenen. Maar de glinstering van de zon in je mooie blonde haren maakt een hoop goed vandaag. “Je bent mooi” zeg ik en je bloost van zo’n compliment op de vroege morgen. Normaal zijn we niet zo vroeg maar vandaag gaan we ervoor hebben we besloten!
Er is dus nog maar weinig volk op de been maar zoals wel vaker in een sleeplift wrijf ik liefkozend over je mooie ronde billen. Daar hoeft het niet rustig voor te zijn ;-)

Echter nu maak ik toch dankbaar gebruik van het feit dat de Italianen nog niet wakker zijn, en besluit met mijn blote hand in je skibroek over je billen te wrijven in plaats van aan de buitenkant. Heel even schrik je van de koude hand over je ronde billen maar gelukkig warmt hij snel op daarbinnen. Je sluit je ogen en ik hoor je heel zachtjes kreunen van het lekkere gekriebel in je broek. Het enige wat daar aan geluid bij komt is het slepen en knisperen van de ski’s op de verse sneeuwlaag.

Bovenaan gekomen ski je ineens rechtstreeks terug over de piste langs de sleeplift om vervolgens onderaan weer bij het poortje te gaan staan. “Gaan we niet naar de andere kant?” vraag ik. “Nee want ik wil graag nog een keer zo’n fijne sleeplift rit”. Je kijkt me aan vanachter je donkere zonnebril maar aan je gezicht kan ik je blik wel raden. Ik lacht verleidelijk en pak het orange anker beet om weer meer dan 10 minuten in die onmogelijke stand te gaan staan. Nu echter kiest mijn hand niet voor je billen maar juist voor de voorzijde van je skibroek. Das even schrikken maar als mijn hand bij je zachte krulletjes aankomt is de schrik weg. Je zet je ski’s uit elkaar en zegt: “Voel eens…”
Ik voel onder je krulletjes op het volgens mij vanmorgen geschoren stukje en mijn vinger bereikt al snel je klitje. Je begint nu iets harder te kreunen en mijn vinger glijdt door naar je warme gleufje. Het is niet moeilijk om tussen je lippen te komen en ook een 2e vinger vindt dus zijn weg. Ik streel over je klitje en laat mijn vingers steeds verder je broek in glijden totdat er 2 in je warme spleetje verdwijnen. “Oooooh” slaak je uit en je schrikt er zelf van. “Kan dit wel?” vraag je met een rode glos op je wangen. “Natuurlijk lieverd, we zitten tussen de bomen en daarbij, wie kent ons hier?” In mijn skibroek is inmiddels een grote bult verschenen die in de 1e rit nog niet te zien was. Mijn boxer zit strak om mijn stijve piemel heen en dat heb jij in de gaten. Dus je besluit om hem wat ruimte te gunnen door de rits van mij broek te openen en mijn boxer aan de kant te schuiven. Mijn lul schrikt even van de kou maar hersteld zich er snel omdat jij je warme handschoen erom heen sluit. Je trekt zachtjes aan mijn fier vooruit staande piemel die daardoor wat vocht op zijn topje laat zien. Ik begin ook te genieten van onze heerlijke bezigheden. “Ho shit we zijn er al bijna!” Snel stop je mijn lul terug in mijn broek voor zover dat nog gaat en ik trek mijn hand terug uit je broek. Boven aangekomen stappen wij uit alsof het een gewone rit was…

Je skiet weer vooruit en ik ga snel achter je aan want ik wil je niet uit het oog verliezen. Nu ga je echter wel de andere kant op over die lange brede piste richting het andere dorp. Halverwege stop je langs de kant en stap je van je ski’s af. “Wat ga je doen?” vraag ik verrast. “Even daar kijken…” Met daar bedoel je een stukje bos met een houten boomhutje. Je loopt op je skischoenen door de diepe sneeuw wat niet meevalt natuurlijk. Maar je redt het en klimt moeizaam het kleine trappetje op wat aan de boomhut vast zit. Je maakt vanuit het “raam” een foto van mij en zegt: “Kom je ook nog?” Nou dat laat ik me maar 1 keer zeggen en stap snel van me ski’s af. De wandeling naar het hutje valt echter inderdaad niet mee. Dus ik ben blij als ook ik op het trapje ben geklauterd. Eenmaal boven duw je me ineens tegen de wand, grijpt me bij mijn bobbel, die nog niet helemaal verdwenen was en geeft me een innige tongzoen. Ik sla mij armen om je heen en beantwoord de kus vurig. Mijn inmiddels weer volledig stijve piemel wordt wederom snel door jou bevrijdt en je trekt er lekker aan. “Heeft ie het koud?” vraag je en het enige wat ik uit kan brengen is een kreun. Je zakt op je knieën en zegt “Ik zal zorgen dat ie het niet koud krijgt” en neemt de grote paarse top in je mond als snel gevolgd door de rest van het kloppende lid! Mijn lichaam komt helemaal tot rust en ik geniet van jouw warme mondje en tong die rondjes draait om mijn eikel. Nu ga je over tot lange halen waarbij je mijn lul volledig in je mond laat verdwijnen. Je ene hand duwt tegen mijn billen zodat ik niet kan terug trekken, alsof ik dat zou willen ook… Je andere hand heeft haar weg gevonden in je eigen skibroek en terwijl je mij heerlijk zuigt wrijf je zelf over je klitje en door je natte gleufje. Dat vind ik zo geil als je dat doet, jezelf verwennen terwijl je mij verwent! Ik probeer ondertussen met mijn handen over je borsten te aaien en ik voel je tepels door je dikke wollen trui heen, zo hard zijn ze geworden. Je gaat steeds sneller en ik moet oppassen dat ik niet al ga komen, want ik heb nog meer in petto.

Ik trek je na een geweldige pijpbeurt omhoog en proef mijn eigen lul door je nog een innige tongzoen te geven. Mijn handen maken je broek open en ik duw de broek tot onder je billen. “Zo krijgen mijn billen het koud” zeg je speels maar ik zorg ervoor dat het van korte duur is.
Ik draai je om en je begrijpt mijn hint. Je leunt met je armen op het vensterbankje en kijkt vanuit het “raam” over de piste en de bergen. Mijn lul staat inmiddels fier achter je natte lipjes van je kutje om naar binnen te mogen. Je duwt je kontje nog iets omhoog en langzaam schuift mijn grote paal bij je naar binnen. We kreunen het uit samen! Ik begin nu ritmisch in en uit te schuiven en we genieten er beide met volle teugen van. Wat een heerlijke ervaring in de koude Italiaanse open lucht. Ik begin sneller en dieper te stoten wat jou niet onberoerd laat. Je vingert je klitje heftig waarbij je af en toe onderlangs mijn ballen stevig vast pakt. Je knijpt er zachtjes in want je weet dat ik dat erg lekker vindt. “Ze zitten goed vol of niet” vraag je en ik kan alleen maar een hijgerig JA uitkramen. Je begint heftiger terug achteruit te stoten alsof je hem nog dieper in je wilt. “Zo hou ik het niet lang meer vol hoor” zeg ik waarop jij antwoord “Kom maar liefie, ik wil dat je komt!” Mijn hoogtepunt laat dan ook niet lang op zich wachten en meerdere stralen warm zaad zoeken hun weg in je natte, donkere gang. Ik kreun heftig bij iedere straal die uit mijn lul ontsnapt. Als alles eruit is trek ik me terug en draai je weer om, om je vervolgens heerlijk te zoenen. Jij trekt het laatste vocht uit mijn piemel die door de grote temperatuurwisseling snel kleiner wordt… Je duwt me op mijn knieën en zonder iets te zeggen duw je mijn gezicht tegen je klitje. Ik beantwoord je “vraag” en lik vurig over je gezwollen klit. Aan het trillen van je onderlichaam merk ik dat een orgasme bij jou ook niet ver weg meer is. En inderdaad binnen enkele minuten zuigen en likken over je harde klitje is het moment daar. Je duikt helemaal ineen zoals alleen jij dat doet als je klaar komt. Je ademhaling stokt hierbij gevolgd door de diepe zucht van genot.
“Ooooh wat een heerlijkheid!” en ik kom omhoog om je een omhelzing te geven en leunend tegen elkaar komen we bij van deze heerlijk vrij partij. Terwijl we genieten van het prachtige uitzicht vanuit de boomhut kleden we ons langzaam weer aan en helpen elkaar daar plagerig bij door af en toe nog net even de gevoelige plekjes aan te raken.

Met 2 zeer onschuldige blikken gaan we terug naar onze ski’s die rechtop aan de rand van de piste staan. Niets vermoedende mensen skiën langs. Hoewel niet vermoedend… enkele dames en heren hebben een brede grijns op hun gezicht als ze ons door de diepe sneeuw zien ploeteren om bij de piste terug te komen. Wellicht dat zij deze boomhut ook al eens bezocht hebben…


Aantal keer bekeken: 7659
Waardering: 6.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online