Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

In de kroeg deel 1.

U leest om dit moment het verhaal In de kroeg deel 1 gepost door Maxine. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Maxine
Gepost op: 2007-3-11

Verhaal:

In de kroeg deel 1
Het was ontzettend warm en druk in de kroeg in Maastricht. Het was een warme zomerdag in Juli en mijn vriendin Suzzane en ik stonden een spaatje te drinken in een kroeg die stampvol en gezellig was.
We stonden te praten met een paar leuke jongens die hun uiterste best deden om ons in te palmen. Dat was niet zo verwonderlijk, want we waren op volle oorlogssterkte aanwezig. Suzanne droeg een vrolijk zomerrokje en en mouwloos wit hemdje waar haar stevige D-cup maar net in de BH bleef zitten. Ik had een superkort paars minirokje boven mijn gympen en een strak truitje. Een BH hadden mijn stevige C-cups nog niet nodig.
De drie jongens waar we mee in gesprek waren studeerden net als Suzanne in Maastricht en we babbelden wat over de studies en het Maastrichter uitgaansleven. Het was grappig te zien hoe de jongens probeerden neutraal te kijken maar toch steeds hun blik weer naar Suzanne’s fraaie tietenpartij lieten glijden, of naar mijn lange benen.
We hadden dat natuurlijk best in de gaten maar deden net of we niks merkten.

Gerard, de jongen die naast me op een kruk zat, was iets vrijer. Hij zag er ook lekker uit, slank lijf, brutale donkere kop, en heerlijke krulletjes. Hij liet tijdens ons gesprek zijn ogen onbeschaamd over mijn lichaam glijden, waar ik hem natuurlijk volop toe in de gelegenheid stelde.
Er wilde iemand achter mij passeren door de drukke menigte. Ik bewoog een beetje en voelde hoe die jongen in het passeren kort maar stevig in mijn kont kneep. Ik schrok en schoot naar voren, waardoor ik met mijn tieten en buik tegen Gerard kwam aan te staan, terwijl ik hem licht vast pakte.
“Nou, dat is lekker, wil je iets van me?� vroeg hij lachend.
“Die gozer kneep me in mijn kont!� fluisterde ik tegen hem.
“Daar kan ik hem geen ongelijk in geven,� zei Gerard, terwijl hij zijn arm om me heen sloeg en ook op mijn kont legde, “het is een hele lekkere kont.�
“Je weet nog niet half hoe lekker,� zei ik, en liet hem begaan.
“Maar als je daar niet goed staat, kom dan lekker op mijn schoot leunen, dan kan er niemand meer in je kont knijpen,� stelde hij voor.
Ik keek hem zijdelings en zei: “Nou goed.� Ik draaide me om en posteerde mijn achterwerk op zijn schoot.
Ik voelde de oneffenheid in zijn schoot en vroeg hem zacht, terwijl ik achterover tegen hem aan leunde: “Heb je zo’n dikke portemonnee of ben je gewoon blij dat ik er ben?�
Hij kleurde vuurrood maar liet zich niet kennen: “Ja, ik moet bekennen dat ik nu behoorlijk klem zit.�

Intussen hadden Suzanne en de twee andere jongens ook gezien hoe Gerard en ik vriendschap hadden gesloten. Suzanne lachte en ook de twee jongens waren blij met dit succes van hun vriend. Ze gingen beiden iets dichter tegen Suzanne aan staan, en lieten Gerard en mij even alleen, voor zover je alleen kunt zijn als er op 30 centimer afstand andere mensen staan.

Gerard sloeg een arm om mijn heupen en ik ging aanhankelijk met een arm om zijn hals, zodat we dicht bij elkaar konden praten. Gerard interpreteerde dit gebaar als een uitnodiging en zachtjes zoende hij mij op mijn lippen. Ik beantwoordde zijn kus met licht geopende mond.

Zachtjes liet ik mijn billen over de bobbel in zijn broek glijden, die nu niet te missen was.
“Als je zo door gaat, moet ik zo meteen naar huis om mijn broek te verschonen,� fluisterde hij.
“Heeft je lul behoefte aan de frisse lucht, schatje? Heeft’ie het benauwd?�, vroeg ik, terwijl ik hem weer zacht zoende.
“Ik denk dat’ie vooral behoefte heeft aan een lekker warm en vochtig plekje om zich te verbergen,� zei hij recht op de vrouw af.
“Hmm, jij gaat wel recht op je doel af, he Gerard?� zei ik.
“Jij bent anders ook niet subtiel, lekker ding,� riposteerde hij. Hij kneep even heel vlug in mijn rechtertepel.
“Nee, nergens voor nodig. We moeten die lul van jou snel redden en naar zijn schuilplaats brengen.� De situatie wond mij enorm op. Hier zat ik in een stampvolle kroeg met een bloedgeile gozer met een keiharde pik onder mijn kontje.
“Hmm, dat klinkt heel aanlokkelijk, maar het is nog vroeg, ik wil mijn vrienden niet nu al in de steek laten.� Hij was verrast door mijn snelle aanpak. Hij was duidelijk niet gewend dat hij niet het tempo kon bepalen.
“Wie zegt dat we hen in de steek moeten laten?� vroeg ik en keek hem uitdagend aan. “Mijn schuilplekje is al volledig op temperatuur voor jouw harde asielzoeker.� Ik knabbelde aan zijn oorlel en hijgde in zijn oor.
“Tja, het is anders erg lastig om hem hier ter plekke te bevrijden,� hijgde hij zacht, maar ik voelde dat hij wist dat ik er anders over dacht.

Hartstochtelijk zoende ik zijn mond, en liet mijn tong langs zijn tanden glijden.
Ondertussen tilde ik mijn kont licht van zijn schoot, voelde met mijn arm onder mijn kont aan zijn gulp, en trok de knopen los. In de stampvolle kroeg kon niemand meer zien dan dat we twee vozende liefdesvogeltjes waren.
Ik reikte naar het elastiek van zijn boxer en trok het omlaag tot onder zijn ballen.
Ik voelde zijn gehijg in mijn mond, maar hij liet wel zijn handen naar mijn rokje glijden en trok het aan de achterkant omhoog.
Ik wist zijn harde lul vast te pakken, trok hem uit de gulp, en duwde de paal tussen mijn benen, de eikel tegen de stof van mijn string. Gerard begreep mijn bedoeling, en haakte met een vinger aan mijn string en trok hem opzij. Mijn string gleed uit mijn spleetje en ik duwde de dikke eikel mijn kutje in. Ik ging weer zitten, nu bovenop zijn paal die diep mijn natte poes in gleed.

De hele operatie had nog geen minuut in beslag genomen, en niemand had ook maar iets in de gaten. We waren gewoon dat zoenende stel op de kruk. Niemand die kon zien dat onder mijn rokje Gerard’s paal tot zijn ballen in mijn geile kut zat. Alleen mijn tepels stonden nu stijf hard in mijn truitje, maar men dacht dat dat was omdat Gerard eraan had zitten voelen.

Langzaam lieten we onze kus los, en keken rond. Ik draaide mijn heupen zodat ik zijn paal goed kon voelen in mijn kutje. Suzanne, Jan en Hubert, de twee andere jongens keken ons aan, lachend.
“Nou, jullie kunnen het wel vinden samen, he?� zei Suzanne.
“Ja, nou, Maxine heeft me flink te pakken,� zei Gerard, en hij gaf me een zoen op mijn wang.
“Maar nu zijn we weer sociaal hoor,� zei ik, “maar we blijven wel lekker dicht bij elkaar.�
We luisterden naar Suzanne en de twee jongens en babbelden wat met ze mee.

In mijn halfstaande positie was ik net in staat om zachtjes rondjes te draaien over Gerard’s paal, en heel voorzichtig op en neer te bewegen. Steeds boog ik langzaam een beetje naar voren om dan weer achterover te zakken, waarbij zijn pik snel en diep mijn kut in stootte.
Ik spande mijn kutspieren aan en kneep zo in zijn pik. Terwijl we zo heel voorzichtig zaten te neuken, kletsten we door.

Zoals je begrijpt, maakte de hele situatie me bloedgeil en mijn tepels stonden inmiddels echt recht vooruit in mijn truitje. Dit tot grote verwarring van Jan en Hubert, die niet wisten of ze nu naar mijn tieten moesten gluren of die van Suzanne.
Suzanne, die me beter kende, zag dat ik heel geil was, en ze wist wel wat dit betekende. Voor we op stap waren gegaan hadden we afgesproken er een hitsige avond van te maken. Aan mijn reactie kon ze zien dat ik mijn keuze gemaakt had. Ze besloot de twee andere jongens ook een beetje klaar te stomen.

“Jongens, wat trekt jullie nu aan in een vrouw?� vroeg ze de gozers.
Jan mompelde iets vaags over plezierige indruk, en Hubert iets over een uitstraling. Gerard was weer veel duidelijker.
“Ik ben meer een man voor een lekkere kont,� zei hij kort.
“Ja, vooral als de eigenares die tegen je kruis aan staat te wrijven, zeker?� antwoordde Suzanne, niet geheel correct, maar dat wist zij niet.
“Ja, als we het over die boeg gooien�, zei Hubert.
“Ja, over die boeg gooien we het, jochie, want dat slap gelul van jullie vult geen gaatjes,� zei Suzanne dubbelzinnig. “Bovendien heb ik wel gezien hoe je naar mijn tieten staat te gluren de hele tijd.�
“Tsja�, stotterde Hubert, “zulke mooie tieten kan ik gewoon mijn ogen niet vanaf houden.�
“Wat is het toch met mannen en tieten?� vroeg ik, “wat wil je daar dan mee, Hubert?�
“Ik wil er vooral lekker op zuigen en kneden, zeker als ze er zo lekker bij hangen.� bekende Hubert, terwijl hij Suzanne strak aankeek. Hij had besloten het er maar op te wagen.
“Dus jij wilt mijn tieten wel kneden?� vroeg Suzanne, terwijl ze haar boezem even tegen Hubert’s borst wreef.
“Reken maar van yes�, zei Hubert, die Suzanne voorzichtig begon te betasten, hetgeen ze vrolijk toeliet.

Intussen stond Jan vrij beteuterd te kijken, hij zag zichzelf al naast het net vissen.
“En jij, Jan?� vroeg ik, “ waarmee kan een meisje jou gek maken?�
Terwijl ik dit zei duwde ik mijn tieten tegen elkaar en schudde met mijn onderlichaam. Ik hoorde Gerard achter me zacht zuchten onder deze bewerking van zijn pik. Zijn om mij heen geslagen handen knepen zacht in mijn heupen.
Jan durfde nog steeds niet zo goed, en slikte terwijl hij koortsig nadacht. Plots flapte hij eruit: “Jullie zijn de geilste meiden die ik ooit ontmoet heb!�
“Kijk daar drinken we op!� zei ik, “Dat is nog eens een compliment. Kom hier dan krijg je een zoen.�
Ik stond wat overeind, zodat Gerard’s paal bijna uit mijn kutje floepte, maar Gerard kwam net op tijd overeind en ging achter me staan.
Ik pakte Jan’s hoofd en gaf hem een stevige pakkerd op zijn mond, liet mijn handen langs zijn lijf glijden. Hij pakte mijn hoofd op zijn beurt, zoende mijn nek, en fluisterde tegen me: “Je hebt echt het geilste pijpmondje wat ik ooit gezien heb.� Toen liet hij me weer los.

“Van mij krijg je ook een pakkerd, Jan,� riep Suzanne, die inmiddels stond te genieten van Hubert die haar nek zoende en zo te zien ook haar kont betastte. Jan meldde zich en zoende haar op haar mond. Suzanne pakte zijn hand vast en legde die op haar tieten, die hij zacht begon te kneden. Suzanne keek mij lachend aan.

Gerard pakte me nu wat steviger vast en plots voelde ik zijn pik op en neer gaan in mijn poes. Onze huidige positie liet hem net toe om me zachtjes van achter te naaien. Hij raakte mijn klitje nauwelijks, dus ik werd er niet echt supergeil van, maar Gerard wel. Hij zoende me, en fluisterde in mijn oor: “Jezus, je maakt me gek, ik ben nog nooit zo geil geweest.�
“Ja, toe maar, geile gozer. Spuit me vol met je geile zaad!� fluisterde ik terug.

Ik kneep nog eens met mijn kutspieren en ik voelde zijn pik zwellen. Ik leunde achterover tegen Gerard aan en zoende hem innig. Ik voelde het warme sperma uit zijn pik in mijn kut vloeien, een warme gloed sijpelde door mijn poesje. Gerard omhelsde me stevig en liet zich achterover zakken op zijn kruk. Ik liet me mee zakken en hijgde met hem na.
Voorzichtig stond ik op. Zijn snel geslonken lul gleed uit mijn poesje en ik stopte die ongezien terug in zijn broek.
Niemand had gezien hoe ik zijn pik had leeg geneukt in die stampvolle kroeg. Maar ondertussen was ik zelf nog niet klaar gekomen, dus ik was nog steeds botergeil.

“Kom, laten we hier weggaan en een betere plek opzoeken,� zei ik tegen allemaal. De geile blikken zeiden genoeg: ze wisten wat ik bedoelde.Aantal keer bekeken: 11192
Waardering: 8.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online