Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

In de sauna.

U leest om dit moment het verhaal In de sauna gepost door Driekus. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Driekus
Gepost op: 2008-1-2

Verhaal:

In de sauna
In de sauna

Marianne en ik hoorden bij een leuk groepje binnen onze muziekvereniging die altijd met elkaar optrokken. Marianne was een lief meisje, zachtaardig, vriendelijk, spontaan, maar ook mooi. Ze had een prachtig lichaam met grote borsten. Ik was niet verliefd op haar maar vond haar wel leuk.
Tijdens een afsluitingsfeestje (einde seizoen) stonden we gezellig met elkaar te praten. Ze wist dat ik vrijgezel was en op mezelf woonde. Ik vertelde dat ik meestal op m’n werk warm at en zelf eigenlijk niet kookte. Ze stelde voor om een keertje voor me te koken. Dat leek haar heel gezellig. Ze wilde wel een pasta maken. Ik ging akkoord en bood aan voor de drank (wijn) te zorgen.
We spraken af dat ze op een zondag bij mij langs zou komen. In de loop van de middag zou ze komen, zodat we eerst even lekker konden borrelen en daarna lekker eten.
Ik was dan ook zeer verbaasd toen ze me zaterdags daarvoor belde en vroeg of ik die zondagmorgen zin had om mee te gaan naar de sauna. Ik had geen plannen en zei ja. Ik moest er om 9.00 uur zijn. Marianne woonde bij haar gescheiden moeder Sabine, samen met haar zus Vanity en broer Pepijn.
Wat schets mijn verbazing dat haar moeder er ook was in de sauna, samen met een huisvriend, Gerrit genaamd. Ik was nog nooit in een sauna geweest en wist niet hoe het in zijn werk ging. Het was een particuliere sauna dus niet zo groot. We gingen met zijn vieren in een kleedkamer. Dat was op zich al spannend, want we moesten ons daar dus helemaal uitkleden. Ik zat naast Marianne. Wat een lichaam had ze toch! Ze stond op een gegeven naast mij met alleen een tijgerslipje aan. En wat een tieten! Haar moeder mocht er trouwens ook wel zijn.
Met een badjas aan liepen we naar de cabine. Jeetje, wat een hitte daarbinnen. Geheel naakt namen we plaats in de sauna. Op een gegeven moment begonnen Sabine en Gerrit een beetje te zoenen en elkaar stiekem te betasten. Ik zag dat en kreeg het daar toch wel warm van en het was al zo warm binnen. Toen ze een poosje aan de gang bleven met elkaar kreeg ik toch een stijve. Ik kon dat natuurlijk niet verborgen houden en Marianne die naast me zat lachte naar me. Ik schaamde me voor haar maar door de warmte kon ze niet dat ik begon te blozen want ik had toch al een rood hoofd.
Terwijl Sabine en Gerrit steeds meer met elkaar bezig waren en geen oog hadden voor ons, schoof Marianne naar mij toe. Ze keek me met die prachtige blauwe ogen aan en ging op haar knieën voor me zitten en begon haar mond naar mijn lul te brengen. Ik wist niet wat ik moest zeggen en liet haar begaan. Ze pakte mijn pik beet met haar hand en liet haar tong langs mijn eikel gaan. Tegelijkertijd begon ze m’n ballen te masseren. Daarna zoog ze mijn knop langzaam naar binnen en begon haar mond heen en weer te bewegen. Ik ging schuin achterover zitten en gaf haar vrij spel. Ze maakte daar dankbaar gebruik van en ging steeds heftiger met haar mond en lippen te keer. Het duurde niet lang meer of ik kwam klaar. Ze zoog het zaad uit mijn lul en liet het in haar mond komen en wat denk je….
Ze slikte het nog door ook. Wat een belevenis!!.
Het eten later op de dag was trouwens ook nog erg lekker.


Aantal keer bekeken: 15332
Waardering: 5.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online