Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

In de winkel.

U leest om dit moment het verhaal In de winkel gepost door Joost. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Joost
Gepost op: 2006-9-15

Verhaal:

In de winkel
Het is een warme vrijdag in september en het is rustig in de winkel. Om een uur of 11 komt er een vrouw binnen van een jaar of 50. Lang grijs haar, doorsnee gezicht, slobberkleren aan.
Niet veel bijzonders op het eerste gezicht. Maar er was wel duidelijk te zien dat er onder die slobberkleren een slank en strak figuur zat. Terwijl ik met haar sprak ging mijn fantasie aan de haal en ik bedacht wat ik allemaal met haar kon. Helaas kwam daar niets van want na ongeveer een half uur ging ze weg.

De rest van de dag was het rustig. Mijn gedachten bleven bij die vrouw en wat er volgens mij allemaal had kunnen gebeuren. Het bleef kribelen in mijn ballen en mijn pik was de hele dag half stijf.

Tegen sluitingstijd stond ze ineens weer voor de winkel. Ik wilde nog wat vragen, zei ze en kwam binnen. Ze wilde graag weten wat voor verf er op de muur zat en ik zei dat er achter in het magazijn nog een blik stond. Samen gingen we kijken.

In het magazijn bukte ze voor over om het verfblik op te pakken en ik kon me niet beheersen. Ik duwde mijn nog steeds half stijve lul tegen haar strakke ronde kontje aan. Ik verwachte een boze reactie... maar ze kreunde zacht.
Toen ik dat hoorde pakte ik haar joggingbroek vast en trok die in 1 keer naar beneden terwijl zij nog voorover gebukt stond. Vervolgens ging ik door mijn knieen en stak zonder twijfelen mijn tong in haar kale kutje. MMM, zei ze, ga door..
Terwijl ik haar befte speelde ik met haar kontgaatje. Ze trok niet terug. Dus voorzichtig duwde ik mijn vinger naar binnen. Ze begon steeds harder te kreunen en smeekte me door te gaan. Ik stopte met likken en stak plotseling zonder voorbereiding 2 vingers in haar kut. Gelijktijdig vingerde ik haar kut en kont steeds sneller. Harder, riep ze. Ik ging als een dollen tekeer en na enkele minuten kwam ze luid kreunend klaar.

Mijn lul was inmiddels keihard geworden. Ik dacht dat mijn broek zoe scheuren. Ik stond op, bevrijde mijn paal en zij: pijp me!
Ze kwam op haar knieen voor me zitten en zoog mijn lul in 1 haal totaan de wortel naar binnen. Ik dacht dat ik meteen zou spuiten. Ze bewoog niet en terwijl mijn lul bijna in haar keel zat voelde ik een vinger tegen mijn kontgaatje duwen. Langszaam nam de kracht toe en gleed haar vingertopje naarbinnen. Ze stopte en begon me met langen halen te pijpen. Op het moment dat ik klaar ging komen schoof haar vinger in 1 keer helemaal naar binnen.
Ik spoot mijn sperma diep in haar keel en brulde het uit. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt en ik viel bijna flauw van genot.

Plotseling stond ze op, haar vinger nog in mijn kont, en ging achter me staan. Ze gebood me voorover te bukken en begon me met haar vinger in mijn kont te neuken. Mijn lul kwam langzaam al wwer overeind. Ik wist niet dat dit zo lekker was. Zonder aankondiging sloeg ze me ineens keihard op mijn kont en greep mijn ballen vast. Ze kneep hard, en die vinger neukte maar door. Ze bleef mijn ballen masseren en zonder dat ik mijn lul had aangeraakt spoot ik voor de tweede keer. Uitgeput zakte ik voorover en hoorde wat gerommel achte me. Toen ik weer een beetje helder was keek ik om.... niemand. Ze was gewoon vertrokken, mij half verdoofd achterlatend.

Ik geloof niet dat ik deze dag nog ooit zal vergeten en sta elke dag op de uitkijk bij de winkel

Aantal keer bekeken: 11656
Waardering: 5.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online