Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

In natura.

U leest om dit moment het verhaal In natura gepost door Robbertje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Robbertje
Gepost op: 2009-6-22

Verhaal:

In natura
In natura betalen


Meta werkte als administratief medewerkster op de basisschool waar mijn vrouw Frederiek voor de klas stond. Af en toe maakte ik wel eens gebruik van het kopieerapparaat. Zo ook op deze zondagmiddag. Frederiek heeft een sleutel en een code voor het alarm. Dus ik naar school, om kopieën te maken. Niet lang nadat ik binnen was en bezig was met kopiëren kwam Meta binnen. Ze was natuurlijk verbaasd dat ik er was en zei dat dit toch eigenlijk niet de bedoeling was. Ze kende me wel maar vond het niet gepast dat “vreemden” van het apparaat gebruik maakten. Ze had natuurlijk wel gelijk, maar het was zo makkelijk. Ik vertelde haar dat ik dit wel vaker deed. Ze zei me dat er een bakje was waar je geld in mocht stoppen voor gebruik van het apparaat. Ik vertelde haar dat ik geen geld bij me had en zei voor de grap dat ik wel in natura wilde betalen. Ze reageerde boos en liep weg. Ondertussen ging ik door met kopiëren.
Na 5 minuten kwam ze weer terug, liep langs me heen en achter me langs. Plotseling draaide ze zich om en greep me van achteren in mijn zak. Ze kneep keihard in mijn ballen. Ik schrok want het was behoorlijk pijnlijk. Ik kreunde en schreeuwde naar haar dat het maar een geintje was en dat ik Frederiek zou vragen om de volgende dag geld in het bakje te doen. Ze liet niet los en riep ik hou niet van dit soort geintjes. Ik neem dit soort dingen altijd heel serieus. Heel langzaam
werd haar greep minder stevig en ging het knijpen over in wrijven en strelen. Ik vroeg wat ze van plan was. Ze zei je wilde toch in natura betalen, ok dan betaal je maar in natura. Ik zei ho ho, het was maar een geintje. Ze begon opnieuw hard te knijpen. Ik zei maar ik ben getrouwd het was echt maar een geintje. Ze zei ik maak er melding van dat jij hier staat te kopiëren op onze kosten. Dus kiezen of delen. Nu betalen in natura of ik meld het. Ondertussen was het knijpen weer overgegaan in strelen en zodanig dat ik er toch een stijve pik van kreeg. Ok, jij je zin riep ik maar wat had je in gedachten dan. Ik wil dat je me neemt hier op het bureau. Ok zei ik maar alleen als je een string aan hebt zei ik plagerig. Heb ik aan zei ze lacherig. Dat wil ik eerst even controleren en ging met m’n hand onder haar rokje. Ik wreef over haar billen en voelde inderdaad dat ze een string aanhad. Ik duwde haar achterover op het bureau en deed haar rokje omhoog. Ze had een prachtige roze string aan. Ik ging met mijn vinger langs haar gleuf en voelde dat ze onwijs nat was. Ik rukte haar string naar beneden en liet mijn vinger langs haar natte gaatje gaan. Ze kreunde van genot nog een teken dat ze onwijs geil was. Ik deed mijn broek los en liet het samen met mijn slip zakken. Mijn inmiddels glimmende keiharde pik stond fier omhoog. Ik deed een stap naar voren en schoof mijn paal zachtjes naar binnen. Dat voelde heerlijk aan en langzaam voerde ik het tempo op. Zij liet zich niet onbetuigd en bepaalde mede het tempo. Na een aantal minuten voelde ik het sperma opkomen en haalde mijn lul uit haar natte kut. Ik rukte nog even en spoot toen de klodders warme vocht over haar gezicht zodat ze dit in haar mond kon nemen. Daarna stond ze op fatsoeneerde haar kleding, waste haar gezicht en liet mij alleen. Voortaan mocht ik gratis kopiëren.


Aantal keer bekeken: 16308
Waardering: 5.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online