Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ina anaal.

U leest om dit moment het verhaal Ina anaal gepost door Rob. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Rob
Gepost op: 2008-5-19

Verhaal:

Ina anaal
Het was zomer en prachtig weer om naar het natuurgebied te gaan dat ongeveer 500 meter van mijn flat afligt .
Ik woonde nog thuis samen met mijn broertje, zus en moeder .
Mijn broertje en moeder waren op vakantie naar spanje en mijn zus was een weekendje weg . Ik had dus heerlijk het rijk alleen .
Ina was die zondag al vroeg bij me en met veel zin liepen we naar het natuurgebied waar ook een groot soort meer gelegen is .
Het was nog rustig en we instaleerden ons op een mooi plekje dicht bij het water .om af te koelen namen af en toe een verfrissende duik.
Ina had een knalgele bikini aan die haar al wat gebruinde huid prachtig deed uitkomen , samen met haar rode haar was het een plaatje om te zien. Ik lag dan ook trots naast haar en smeerde haar regelmatig in waarbij ik al regelmatig al een stijve paal in mijn zwembroek kreeg . Een beetje plagerig gleed mijn hand natuurlijk ook af en toe in haar bikinibroekje en masserde zo haar billen mee.
Ook de voorkant vergat ik niet en smeerde in grondig in . Ook daar nam ik haar borstjes mee, en genoot van de jaloerse blikken van de kerels die bij ons in de buurt lagen .ik smeerde haar buik in en liet mijn hand af en toe een klein stukje in haar broekje glijden , zodat ik net haar rode schaamhaartjes kon voelen. Ook in het water konden we niet van elkaar afblijven . We gingen wat later in de middag weer het water in en gingen zo ver mogelijk het water in , maar wel zover dat we konden blijven staan. we stonden lekker dicht tegen elkaar aan en ik had mijn handen in haar broekje op haar billen en kneede dat heerlijke kontje van haar ,ondertussen vreen we waten kruisten onze tongen elkaar . Ik draaide Ina om en stonden met ons gezicht naar het strandje toe waar een paar honderd man lag te zonnen . Ik liet mijn hand over haar borstjes glijden en begon ze te masseren , Mijn andere hand gleed naar beneden haar broekje in en ik liet mijn vingers langs haar kutje glijden .
Ik voelde dat ze ondanks het koele water behoorlijk opgewonden was want ze begon met haar kontje langs mijn harde pik te rijden .
Na een paar minuten voelde ik haar hand zoeken naar mijn pik, en nadat ze mijn harde lul gevonden had begon Ina me langzaam af te trekken . Ik kwam na enkele seconden al hevig klaar , Ina keek me met van die geile ogen vragend aan . Ik pakte haar op en zei dat we naar huis gingen om haar eens lekker te verwennen . Dat was niet teveel gezegd want opvallend snel pakte Ina haar spulletjes bij elkaar en spoedde ons naar huis .
We pakten thuis aangekomen eerst een lekkere douche ,waarbij we elkaar helemaal inzeepten , je kunt je voorstellen dat we behoorlijk opgewonden op bed gingen liggen , we lieten er dan ook geen gras over groeien en lagen in no time in standje 69 .Ik likte haar heerlijke rode doosje , terwijl Ina lekker aan mijn pik lag te zuigen . na een tijdje voelde ik haar lichaam schokken en voelde haar kutje en benen samentrekken , ze kwam schokkend klaar en terwijl ze klaarkwam hield ze mijn pik zover mogelijk in haar mond . Ik hield haar kontje vast en begon voor de eerste keer in haar jonge leven(ze was net 16 ) aan haar poepgaatje te likken, Ook dat vond ze niet vervelend want ze ging rechtop zitten en liet mijn tong af en toe in haar kontje glippen . Ze draaide zich na een tijdje om en liet mijn harde pik in haar drijfnatte kutje zakken ,waarbij ze zachtje kreunde . We hadden natuurlijk al regelmatig sex gehad maar dit was ook voor haar een speciale beurt zo midden op de middag . Ze zat heerlijk te wippen en aangezien ik een uurtje of 2 daarvoor al was klaargekomen in het water , kon ik het heerlijk lang volhouden .
Ik pakte Ina bij haar slanke middeltje en schoof haar van mij af ,legde haar op haar buik en liet haar op haar knieen zitten , ik ga achter haar zitten en laat mijn pik vanachter in haar kutje glijden . Ina laat zich heerlijk op zijn hondjes nemen en ik merk dat ze ook van dit standje geniet .
ik haal mijn lul uit haar en buk om nog even lekker aan haar sneetje te likken , ik laat daabij mijn tong ook regelmatig in haar kontje verdwijnen . Ik ga weer rechtop zitten en maak mijn middelvinger nat die ik voorzichtig in haar kontje probeer te drukken , tot mijn verbazing duwt Ina zelf haar kontje al naar achteren en laat zo mijn vinger in haar anus toe . Ondertussen heb ik mijn pik al in mijn hand en stijk daarmee langs haar billen . Ik haal mijn vinger uit haar kontje en druk nu mijn eikel tegen haar nauwe kontgaatje. Heel langzaam met behulp van Ina d'r hand laat ik mijn lul in haar kontje glijden ,halverwege kan ina het niet meer houden en komt ze al weer heftig klaar , mijn vingers glijden dan ook alweer langs haar drijfnatte spleetje .
Ook ikzelf voel dat ik weer ga komen en na een paar maal stoten in haar kontje haal ik mijn pik uit haar en stop hem nog even in haar kutje , Ina draait zich echter snel om en neemt mijn pik die op springen staat weer in haar mond en begint te pijpen .
Na enkele seconden kom ik met een eneorme straal sperma die ik over haar gezicht heen spuit ,klaar . Ook laat ze gewillig het hete sap in haar mondje spuiten , waarbij ze het meeste gelijk doorslikt . Uitgeput en drijfnat van het zweet blijven we nog even liggen en besluiten om ons maar weer even af te gaan spoelen onder de douche , onder de douche spoel ik de sperma van haar gezicht , ze heeft enorm genoten van deze middag en ook vond ze het in het begin wat pijnlijk ,maar later erg opwindend om in haar kontje geneukt te zijn .
Ook voor mij was dat de eerste en zeker niet de laatste keer want ook mijn huidige vrouw vind het heerlijk om in haar kontje gepakt te worden .
Ina en ik genoten nog van een lange hete zomer, helaas kwam er na een paar maanden een eind aan onze relatie , in goed overleg en met veel tranen maakte ik er zelf een eind aan , het spreekwoord " een mooie vrouw heb je nooit alleen " ging helaas ook in Ina 's geval op .Aantal keer bekeken: 22317
Waardering: 7.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online