Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Inposible Love.

U leest om dit moment het verhaal Inposible Love gepost door Marit p. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Marit p
Gepost op: 2008-8-31

Verhaal:

Inposible Love
Ik was bij een vriendin, toen ik terug kwam waren er 3 jongens bij de speelplaats 'mijn 2 buurjonges en nog een vriend' want me'n buurjongen was jarig.. toen ik naar huis fietste zag ik ze staan en ik dacht 'shit' ik fietste een stuk om en kwam daardoor bij mijn huis.. jammer genoeg had 1 van hun me gezien en ik kreeg een sms van me buurjongen: heej, ga je ,morgen mee zwemmen?? Peter wil dat je hem insmeert. Ik smsde terug: neej geen tijd.. sorry. Natuurlijk was dat een smoes ik kende peter niet en die buurjongens amper.. later kreeg ik een smsje van Peter: Dus wat hoorde ik, ga jij me morgen insmeren?!:p Ik: Uhm geen idee,? Daarna ben ik nog even gaan computeren en daarna op bed gegaan.. de volgende ochtend vroeg ik op msn aan dylan [die andere buurjongen] Hoe heet die Peter van ze'n achternaam?? Hij antwoorde: De boer, Ik ben gaan zoeken op hyves en neej hoor geen Peter de boer.. Later op een dag zat ik op VampireFreaks en ik bekeek zoals altijd profielen. Opeens zag ik een profiel met de naam: Peter de boer. Ik dacht: uh kan dat hem zijn??:o En ik stuurde hem een berichtje .. het bleek hem wel te zijn en hij bleek ook nog eens om de hoek te wonen. Ik vroeg of ik zijn msn mog.. Hij gaf ze'n msn en we hebben wat gepraat en toen vroeg ik hoe oud hij was. Hij was 18 zei die.. damn dacht ik, want ik was nog maar 13 bijna 14 over een maand. Ik sprak met een vriendin af en hij ging mee we hebben wat gepraat op een stukje gras, ik begon hem leuk te vinden en hij zei mij ook.. Maar het kon niet dat wist ik ook wel. Toen ik een keer vroeg of ik met hem dorp ik mog, zeiden me ouders Neej, hij is 18 en hij heeft vast wel voetbal vriendjes en jij kan toch best met daphne dorp in?!! Ik voelde me klote, en ik heb het hem in een smoes vertelt.. Peter blijft voor altijd in mijn hard !! en Dylan is dese zondag verhuist naar Apeldoorn voor zijn school..

-x- Marit

Aantal keer bekeken: 1034
Er is nog niet gestemd op dit gedicht.
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online