Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Internaat.

U leest om dit moment het verhaal Internaat gepost door Lynn Kusters. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Lynn Kusters
Gepost op: 2011-6-1

Verhaal:

Internaat
Samen met de rest van het groepje internen, sta ik onder de eik in het midden van de speelplaats. Zo is dat bij mij op school. De internen staan bij elkaar en de niet-internen bij elkaar. Het lijkt wel alsof onze school in twee delen gesplitst is.

Ik ben Lynn, ik ben vijftien jaar oud en zit in het vierde middelbaar economiewiskunde. In de week ben ik interne en ik het weekend ga ik naar de tekenacademie en de scouts. Op internaat zitten heeft zijn voordelen en nadelen, je kan niet doen wat je wilt, maar je bent wel dag en nacht samen met je beste vrienden. Mijn beste vriendinnen zijn: Rachel, Anna en Claire. Meestal zitten, hangen we bij Arnaud, Anthony, Wannes en Jonas op de kamer, of zij bij ons. We liggen elk per twee op een kamertje, ik lig samen met Claire, en Anne en Rachel delen ook een kamer. Bij de jongens is dat ook zo, Arnaud ligt bij Wannes en Anthony bij Jonas.

De bel gaat, iedereen gaat naar de les. Helemaal op het bovenste verdiep van de school heb ik informatica. Super saai, gelukkig zit ik aan het raam met uitzicht op de speelplaats. De klas van Anthony en die van Rachel staan met nog een paar andere klassen op de speelplaats, waarschijnlijk is hun leerkracht ziek. Ik zie dat Rachel en Anthony samen op een bankje zitten te praten. Ze hebben het precies erg leuk met elkaar. Al een paar weken heb ik zo het gevoel dat er iets aan het groeien is tussen die twee. Ook Claire heeft zo’n vermoede heeft ze me verteld.

Die avond zitten we met de meiden samen op de kamer van Anne en Rachel. Dat doen we wel vaker, dan lakken we elkaars nagels, praten over mode en jongens en spelen truth or dare.
“Oke Lynn, wat kies je?” vraagt Claire me.
“Ik ga voor truth.”
“Wie van the boys vind jij het knapste?”
Claire, Anne en Rachel kijken vol spanning naar mij toe.
“Ik vind… Jonas de knapste.” Zeg ik eerlijk.
“Ik wist het!” roept Anne, “Altijd al gevonden dat jullie een mooi stel zouden zijn.”
“Nu is het mijn beurt. Rachel, truth or dare?”
“Truth.” Zegt Rachel.
“Hoe zit het juist tussen jou en Anthony?” vraag ik, een vraag die we allemaal wel willen weten.
“Wel, een paar weken geleden is zijn vader overleden. En sindsdien ben ik erg close met hem geworden omdat ik zelf ook geen vader meer heb, zoals jullie wel weten. Dat is alles, ik dacht wel dat jullie zouden denken dat er wat gaande was tussen ons. Maar het is puur vriendschappelijk, we begrijpen elkaar gewoon erg goed.”
Het wordt stil in de kamer, niemand van ons behalve Rachel, wist het van de vader van Anthony, dit komt erg hard aan.
“Kunnen jullie hier wel niets van verder vertellen? Ook niet aan Anthony dat jullie dit weten, hij wilt het zelf vertellen als hij er klaar voor is.” Vraagt Rachel ons.
We knikken begripvol ja.

’s Avonds in bed, denk ik aan Jonas. De meiden weten nu wel dat ik hem knap vind maar wat ze niet weten is dat hij me op skivakantie heeft gekust. Sindsdien ben ik wat voor hem gaan voelen. Het was namelijk de beste eerst kus ooit. Het gebeurde op een avond die we met zen allen doorbrachten in de blokhut van de jongens. Zij hadden drank voorzien om er een leuk feestje van te maken. Wanneer we allemaal al redelijk tipsy waren, en ik met Jonas buiten een nachtwandeling ging maken heeft hij me gekust. We waren alleen beiden dronken en nu weet ik dus niet of hij het echt meende of gewoon niet meer wist wat hij deed. We hebben het er daarna niet meer over gehad.

Word vervolgd.

Aantal keer bekeken: 4485
Waardering: 7.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online