Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Internetdate.

U leest om dit moment het verhaal Internetdate gepost door Venezuela. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Venezuela
Gepost op: 2008-2-6

Verhaal:

Internetdate
Ik heb dus iemand leren kennen. Via internet…

Het hoofdidee was eigenlijk om samen naar de bioscoop te gaan, maar dat ging niet door, want mijn date zei dat hij niet kon. We zouden daarom bij hem thuis afspreken, om daarna iets te gaan eten.

Dus, daar stond ik dan, voor zijn deur, piekfijn opgemaakt. Toen ik de eerste keer belde, gebeurde er niets. De tweede keer kwam een knappe jongeman zwaar hijgend de deur openen.
“Ik was nog niet volledig klaar. Kom binnen…”
Ik volgde hem naar binnen, door de gang die uitkwam op een geweldig mooi huis.
“Eh… Ik heb niets kunnen reserveren. Misschien kunnen we hier blijven?”
“Ja, okay, da’s goed,” antwoordde ik.
“Ik zal even een flesje wijn halen.”
Hij liep de kamer uit, en ik bekeek hem nog eens goed. Hij was knap, en beleefd bovendien: dit kon best nog iets worden.

Het eten was lekker, de sfeer kon niet beter, en de erotische spanning was nu bijna letterlijk te snijden.
Plots kwam hij naast me zitten, legde zijn hand op mijn rechterbil en begon me te zoenen. Zijn hand ging zachtjes omhoog. Ik werd hierdoor enorm opgewonden, en hij kennelijk ook.

Zijn hand wreef al over het kruisje van mijn onderbroek, terwijl hij een beetje onhandig mijn korte rokje probeerde uit te trekken. Ik greep zijn kruis en vroeg:
“Waar is de badkamer?”
Hij kreunde eventjes en leidde me naar een grote witte badkamer, met een groot bad en daarnaast een bijna even grote douchekabine.
Ik besloot hem een handje te helpen en trok mijn kleren uit, en deed mijn haar los.
Hij stond een beetje verlekkerd te kijken, en deed daarna ook zijn kleren uit.
Ik pakte zijn hand en stapte in de douchekabine. Hij regelde het water, zodat het net niet te heet was. Terwijl we samen onder de vrij grote waterstraal stonden, bewoog ik mijn hand naar de richting van zijn penis. Ik masseerde zijn ballen, en bukte me dan om zijn eikel een kusje te geven. Ik tongde zijn eikel, zodat hij luid begon te kreunen.
Hij pakte mijn hoofd stevig vast aan mijn haren en begon mijn mondje te neuken, tot bijna achterin mijn keel, zodat ik bijna stikte. Dat wond me zozeer op dat mijn kutje nu al druipte, en niet van kraantjeswater. Hij neukte stevig door, totdat hij begon te schokken en zijn lul helemaal tot achterin mijn keel stootte, en luid kreunend zijn zaad in mijn keel spoot.

Hij haalde zijn lul uit mijn mond en trok me omhoog. Hij zoende me zo teder, dat ik bijna door mijn knieen ging. Hij stak een vinger in mijn poesje, en ik kon een zuchtje niet onderdrukken. Hij bleef me zoenen, terwijl hij steeds me steeds sneller vingerde, en mijn clitje streelde. Ik begon te trillen, mijn orgasme stormde dichterbij, en hij bukte zich, om zijn vinger uit mijn kutje te halen en heel langzaam mijn neukgrotje met zijn tong leeg te likken.
Ik kwam klaar met zo’n luide schreeuw, dat zijn buren het wel gehoord moeten hebben.

Ik zoende hem weer, terwijl hij mijn poesje bleef strelen.
“Kan je nog een rondje?” vroeg ik.

En zonder verder iets te zeggen, schoof hij zijn inmiddels enorm gezwollen lul in mijn kutje. Hij tilde me op, en telkens hij stootte ging ik nog meer omhoog. We gingen samen op en neer, beiden luid kreunend, terwijl zijn grote lul telkens tegen mijn baarmoeder stootte.
“Dieper, dieper” riep ik.
Hij voelde zich hierdoor enigszins aangemoedigd om nog verder te gaan, en stootte nog harder en nog sneller.
Ik voelde mijn orgasme eraan komen, terwijl hij steeds sneller heen en weer bewoog.
“Ooh, ik ga komen!” zuchtte ik.
Samen schokten en trilden we ons orgasme door, en we bleven onder de douche staan met zijn lul in mijn kut, totdat hij eruit gleed.

Zo lekker had ik nog nooit gevreeën.


Aantal keer bekeken: 9159
Waardering: 7.02 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online